Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

nezufaj, no máme momentálne doma len 3, čiže jedna mne, sestre a ta tretia by ti nestačila? :D lebo na pole pre dalšiu sa mi moc nechce veru po tme ist :D
nie, nie, fakt nepijem (: a čo ty? dáš si? (;
jáj, takže si potom najmladší? ja najradšej upratujem pri nejakej super hudbe (na ktorú mám náladu) a je takmer na plné pecky (-:O

123nezufaj

nie nie som jedinacik mam surodencov, ale tí uz somnou neziju takze byvam s rodicmi sam :)
Ano myslel som symbolicky tak, ze svadba, stuzkova, promocie, oslavy a tak :) ale kedze pripitok nedopijes tak znamena, ze ozaj alkohol nevyhladavas :) co je vlastne fajn :)

A s tou upratovacou catou ono to somnou nie je az take hrozne ja ak mam chut dokazem krasne popratat len musim mat klud a nikto do mna nesmie rypat lebo to neznasam :)

ojka

nezufaj, okej, už sa varí :DDDDDD
hm, definuj symbolicky.... akože na stužkovej, na svadbách, na promociach - šampanské naliate, ale nikdy nedopité (-:O

ojka

nezufaj, no skôr tebe by sa doma zišli nejaké upratovacie posily, ked sa ti do toho tak moc nechce :D si jedináčik? (:

123nezufaj

Aj ja mam radsej prirodne kupalisko nejake jazero a tak, ale tu po blizku nam zrusili vsetko a na Domasu som napokon nesiel, ale to nic aj tak fajn bolo :)
Nabuduce ma volaj pomôzem s upratovanim :) ked budem mat prijemnu spolocnost tak mi to upratovanie ani vadit nebude :D

ojka

nezufaj, nemám rada pivko, a nepijem alkohol ani (;
ale tak som rada, že sa ti dnes vydaril deň (: i ked zajtrajškom už asi končia tie tropické teploty, aspon o trolilililinku sa ochladí (: ale stále bude príjemne. Ja osobne preferujem zasa ale skôr jazero ako kúpalisko... tam mi to príde také, že všetci sú na sebe namačkaní... to mi moc nie po chuti (-:O
hej, hej, v rodinnom domku bývame. Takže vždy sa nájde niečo, čo si vziať na robotu (: ale tak pekne som si porobila a poobede sa už len kapánek flákala (: