Prečo ešte nespíte?

lost

ojka

mozno :)

to uz planujem 2 roky :) plaujem... drzi ma od toho coraz menej veci ;)

ako ak mi preskoci, rano som v lietadle :P

lenze.. neviem , ALE, isto to chcem stihnut skor ako padne dolar a USA skonci taka ako ju pozname..

hned po USA (alebo mozno aj pred) by som chcel EU ochutnat, predsa len tiez sa meni (i ked ovela pomalsie)

no ale nemozem zabudnut na AFRIKU!! ta sa meni sakra rychlo.. samozrejme aj juzna amerika a azia.. v neposlednom rade australia.. no ten svet je VELKY ako na to pozeram :)

ojka

ahoj lost, ideš si hodiť okružnú jazdu po USA? ((:
lauri ahoj, tak ty si sprav babsko-chlapskú jazdu pri nás (:
hmmmm, ako vám tam rozmýšľam, asi som hladná (-:O

ojka

príjemný o niečo chladnejší večer (oproti horúcemu dňu) vám prajem ((:
fíha, vídím, že tu sa dnes ťažko makala, macca ((: tipujem, že špecialny dárek k 30 000. príspevku budú možno aj 3 ružičky :D
jaj, nevládzem, banda moja, už sa len zvaliť na posteľ, nič nerobiť, poprípadne si možno dovolím aj zaspať :D

lost

hmm, fakt? :D
no ja som s bastienom bol pred chvilkou tiez pri tescu :D (tam za nim je OK pole na vybeh) ... zaujimave :))

Laurina22

Moj frajer si to zajtra pekne vyzere ked sa neozve dnes...

Aj ja som doma Lost nic si z toho nerob...Keby som v Trnave,berieme Bastiena a ideme na pizzu

Teda vlastne bola som v TT v Tescu pred chvilou

lost

ja som doma vzdy, uz je to rutina, zvyk :)

neviem, mozno som ten typ, co ked nieco robi tak poriadne, cize ak pojdem von, ksocim rovno do vegasu :P le nenviem kto bude dostatocne sialeny na to ist so mnou :D no pri najhorsom PUDEL :D:D:D