Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

no ked mi das vediet kedy pride tak urcite pridem :D je to velmi pekne mne sa to paci :) v TV a nazivo je to uplne nieco ine. Som bol v KE v Zoo minule a som pocul ako tam boli cesky turisti :D sa mi od nich nechcelo ani odist len som pocuval ako sa bavia :D :D
ty si odkial?

Gerodorm

To mam bratranca z manzelkou a deckom z CZ, krstnu s dcerou z DE a zajtra a pozajtra rodicia z KE. Len vsetko sa to nakopilo na 2 tyzdne. A do toho este kamaratka co u nas 1 noc spala (daco bola vybavovat)
Este mam v cechach sesternicu, ta (nastastie) teraz neprisla, ale ked najblizsie pride, mozes sa z nou prist porozpravat :)

123nezufaj

to mas taku velku rodinu alebo pracovne zalezitosti? :) Ja by som sa nazivo chcel rozpravat s nejakou ceskou :) mne to take sexi pride :) ja by asi hotovy bol :D

Gerodorm

Este zajtra a pozajtra pridu nasi a potom len prazaci a ty v noci spia takze tu budem (ak dozijem) :D konecne jak-tak klud

Gerodorm

Nie, som bol v KE a musel sa venovat navstevam z nemecka, ciech, nitri(este teraz ma hlava boli) a na vas akosi neostal cas :(

ojka

inak, my Slováci sme zvláštny národ, nič sa nám nepáči... teda to čo máme. A to čo nemáme, to by sme chceli a vychvalovali...
teraz by sme brali kapánek chladnejšie počasie... no ked už riadne príde, tak by sme zasa brali o čosi viac stupnov a slniečka (-:O

ojka

ak by som sa dlllllho neozývala, tak sa mi nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo v tom horku zaspať... na oči už nevidím,ale to horkooooooo, to sa neda.... pfffffff