Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

ahoj Ojik :* jasne, ale nebol som na Domasi nakoniec :) bol som u nas na kupalisku :) ale dobre bolo som si zaplaval fajne :) bol som aj na slnku aj v tieni proste relax :)
Zajtra by som siel zas, ale neviem ci sa podari kedze som pozeral pocasie a nebolo dvakrat priaznive no uvidime :)
Ako sa mi andelku mas? Si dnes vsetko stihla upratat? Mala si toho vela? Byvas v dome zrejme co? Tam je stale kopec upratovania :) Mne mamina volala dnes ked som bol prec a sa pyta si popratal doma :D a jej len tak odpovedal mamka som dnes nemal chut upratovat :D (hmm ako keby inokedy som mal :D ) ale pochopila to :)
Mam chut na pivko :) mas rada pivko?

ojka

ahoj Tamarka (: no viacerí sa už asi kdesi odišli člapkať, lebo tu je tichúčko (;
jeeeeeeej, pamätáte? najmama.aktuality.sk
ach, spomienky ((:

ojka

pekný deň všetkým (:
nezufaj, ďakujeeem ((: no ja na nohách už kapánek dlhie, akurat som v polčase upratovania, tak reku, že zabehnem k vám (:
jee, ostrihať? a ako? podľa kastrolika? či uplne na kratko, či máš dlhšie vlasy a máš špeci strih? (:
tak člapkať sa k domaši... no pekne, ale tak želám ti vydarený deň a dávaj na seba POZOR (;

123nezufaj

*chciet zastavit cas :D chybicka se vloudila

A Ojka s tou ceskou mladezou mas naprosto pravdu, ale o com to je ked u nas pustaju aj ceske filmy aj relacie a podobne a ked ide v ceskej TV nieco slovenske tak to dabuju :D to je uz sila. Aspon vidno aky maju k nam vztah ked nemaju ani snahu nam rozumiet. Aj Maros Kramar mal alebo este ma nejaku relaciu v ceskej TV tak on tam musi moderovat po cesky a mne to pride hrozne trapne :D

123nezufaj

ahojte pekne ranko :)
ojka Tebe specialne dobre ranko :) ale uz otvor tie zlepene očka, naranajkuj sa a ideme upratovat poriadne :D šup šup andelku
ach ludia dnes by to chcelo niekam poriadne vypadnut :) Domasa? Tak asi :D

Ja sa pomaly idem obliekat a idem sa ostrihat aby som bol trosku krajsi a pritazlivy pre zeny :D :D :D

Este som Vam chcel povedat, ze sa mi nesvival pekny sen :( tak ak sa niekomu bude chciet (ojka) ma trosku pomojkat tak môze lebo bol ozaj nepekeny :( :D

Dnes v noci ma byt vidiet mars, ze? Tak si najst niekde neosvetlene pekne romanticke miesto a amlo by byt vidno dnes dve luny :D aspon myslim, ze to dnes :) Tak dievcata vziat vecer frajerov na romantiku a pozerat sa na oblohu :) drzat sa za rucky a nechciet zastavit cas :P

A uz som Vam dnes prial dobre ranko? :D ale hej robim si srandu :D no uz stacilo

ojka.

Gerodorm, tak ty máš riadne medzinárodnú rodinu (: noooo, tak ale aspoň si sa s nimi stretol, podebatili, že čo nového, podozvedal sa (:
nezufaj, fíha, tak češky? teeeeeda, mne to nepríde nejak špeci zaujímavý jazyk ale budiš (: ale zaujímavé je, že ako mladá - nová generácia čechov prestáva rozumieť slovákom.... fascinujúce.... no čo už....
tak pekné sny ti prajem, tebe i ostatným, čo ešte nespia a "užívajú si" túto pekelnú noc, muhahahahaaa