Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hm, opekačka, nemám s kým (: a špekačky aj tak nemám rada, tak by prišla na rad asi zdravá slanina :D ale tak pečivo rada opekám, i jabka sú super (:
ale možno pôjdem pozrieť na hríííbiky ...
ojka :) niekam do prirody :) Co tak opekacka?
jasné, jasné, ja som duchom stále pri vás (((-: budem zvedavá...
hmmmm, rozmýšľam, čo budem ja zajtra porábať... vaše sú aké plány? (:
mam zasoby pivka mozno aj taky vecer bude no neviem :) minule sme boli unho a mali sme taky vecer a o jednej sme si zmysleli, ze pôjdeme do mesta :D :D takze ja neviem ako to dnes dopadne :) dnes mozno o jednej uz zaspime pri tom pivku aj TV :D
zajtra sa dozvies ak tu budes :)
a ja som si už myslela, že budete mať chlapský večer s pivom v ruke pred TV (-:O
som vymyselnik, ale v dobrom slova zmysle si to aspon myslim teda :) kamarat je o par minut púri mne :) nieco vymyslime, ale aby som si tu vodil kadejakych ludi to nie :) som v tomto trosku aj zodpovedny nebyvam v rodinnom dome mam aj susedov a podobne veci ved vies :)
Pôjdeme asi aj tak do mesta :)
eeeeej, sám doma? to neznie dobre :D či ty nie si nejaký vymyselník? žúrka doma, rozbíjačka? (((((-:
ojka ahoj vysportovany, vybehany :) super bolo dnes :) vyslo pocasie, vysla nalada no dnes den fakt super sa zacal a dufam, ze sa aj super skonci :) som sam doma :D :D
zdravíčko zdravíčko (:
nezufaj, no čo, vyšportovaný do sýtosti?
aaaaa super naladka dnes :)
podme sa bavit :D zijeme dnes, ze? :D
PS: System nedavno som bol blizko Tvojho bydliska :) nabuduce uz skocime na pivko :D