Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ojka.....ta VEVE :)
jajka, nooo, zajtra budete mať obaja veľký deň, tak dúfam, že všetko dopadne k spokojnosti a bude sa páčiť (: a aj sa doma tešíte, či ani nie?
no, ja idem zajtra znovu zas do školy :) maly sa teší a mne lepí :) dufam ze ráno budem stíhať, všetko mám nachystané, asi ani nezaspím :)
lost, ja sa tiež do školy teším asi najviac na ľudí (: i keď to si ešte pár dní počkám... ale už teraz sestru podpichujem, že či už má knihy pobalené, desiatu nachystanú :D
maros, fiiiiiha, tak tým babam to dobre skackalo, a ktoráže to je tá tvoja? (:
www.youtube.com
Dcera sa vyjasila :)
www.youtube.com teda jak je tu dnes ticho, všetci zapíjate koniec prázdnin? ale no taaaaaak.....
www.youtube.com ((:
www.youtube.com inko, on je nešťastný zemepán, nie ty (;
inko, lost to pekne vystihol, človek-tvor omylný.... neboj, všetko bude dobré... a keď sa nedá opraviť, tak sa človek aspoň na svojich chybách učí....či išlo o niečo veľké? (;
a som rada, že ti je už lepšie... zajtra poctivo do prácičky?
hm, no hej, mňa to posledné dni zasa chytilo, tak frčím proti mojej vôli sem tam na tabletkách.... ale o pár dní bude hádam zasa fajn, a hádam sa už na poriadok aj vyspím :DDD