Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Ojka, ja po tebe nic take nebadam, zato ked si precitam po sebe, akoby som nevedela sklonovat ci pisat spravne slovo...to co :-/

ojka

dobrá víla, na SVK sa málo komu dostane adekvatne ohodnotenie, a preto ľudia odchádzajú často do zahraničia... ale klobúk dolu pred tými lekármi, čo na SVK ostávajú a aj napriek nie vysokým platom sú stále čestnými, milými, precíznymi a ochotnými odborníkmi (:
jankaaaa, tak to máš teda klasické 5 ročné štúdium?
lost, no jo, cukráreň to nezachráni, bude to len a len tvoj výtvor, normálne sa teším (:

jankaaaaaaaaa

lost: co tym sledujes? :D
dobra vila: to je pravda, ze su aj taki lekari.. ale zase bez motivacie sa tazko robi.,.

dobra vila

janka, nemaj strachy, ja myslim, ze aj s tvojim odborom sa super zamestnas a budes mat stale blizko k medine :).
Ale zas druha vec, kto je tu ohodnoteny tak, akoby si zasluzil? Komu ludi nedostava adekvatne ohodnotenie, nielen lekari.
A vlastne niektori fakt neviem, za co by chceli. Za to, ze ta ostekuje v telefone, ked si pomaly casovku ides vypytat? Alebo ze jej zaklopes na dvere? Tu na SR stretavame takych **** lekarov, ze nemam slov a ked sa mu nepaci, nech ide za hranice, ked je dobre kvalifikovany, nebude mat nudze, alebo nech si najde iny job, ked na tento nema nervy, ach.