Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

inko.

víla, takto
i55.tinypic.com
v piatku, kde sú tie dva zavináče ešte pribudnú voliteľné
tak ja som mala minulý rok úplne super rozvrh, štvrtok piatok voľno:)
ale nevadí mi ani toto..pracovať tiež budem môcť, aspoň tie pondelky, stredy a piatky:)
no a ešte telesnú neikedy večer si tam musím strčiť..nejaké fitko vykutrať už iba:)

dobra vila

inko a ty si tiez v konciacom ronicku? Nechapem, ako mozes mat v PIATAKU skolu kazdy bozi den! U nas to tak maju jedine prvaci, ak sa dobre pamatam, ostatnym to uz zhustuju. Ja svoj este neviem, ale podla vsetkeho su to tie dva dni, co som spominala. Minuly piataci ho mali dokonca tusim iba jeden den, ale od skoreho rana do vecera. Vazne sa cudujem, ze to na tej ekonomickej takto mate, lebo uz vo stvrtaku, ked videli kamosky moj svihnuty rozvrh, tak kyvali hlavou, a ja zas kyvam nad vasim :-O

inko.

možno AJ my sme čarodejníci...na čo narážaš slovom "aj" ? :D
videl si nebodaj môjho kocúra a metlu? :)
dneska bude pekná sobota, tak sa na to pripravte :)

lost

ojka, ano, lenze mission failed :P dovod: vypadla elektrina :D (mojou chybou :D )

system, hehe, ak nahoda, mosno aj my sme carodejnici :D

inko.

bingham:) čo ty nezmar jeden, si tu nejak zriedkavo, chuchmáčik:(
deje sa niečo, už už som ti chcela písať mail, že či sa niečo nestalo
fíha aká pesnička:) kam ty na ne chodíš..rozmýšľam čo by som ti ja poslala, ale nič mi nenapadá:D
:D tak prijmi aspoň čmuk od "pušinky lenkovej" (grrrrr)

inko.

ojka, ale nezanedbávaš nás..zdravie je prvoradé, a zase ťa kĺby trápia?
všera sme boli všetky tri, ešte aj s laurinou na tabletkách
príjemnú zábavu na svadbe želám, nieže budeš viac opitá než starejší
mám 7 predmetov, plus tá telesná možno pribudne:D to si ešte rozmyslím
jaj komu je dobre, piatky voľné:) ale ja sa tiež teším i keď nemám žiaden voľný deň... aspoň nuda nehrozí

ojka

zdravíčko, normálne ma hryzie svedomie, že som vás tu včera i v noci tak zanedbávala
inko,"ja poživajem charašó".... "kak u teba dela"? (si sa dala na ruštinu? :DDD ja len čo som od sestry pochytila)
ale inak sa mam na figu, celý deň i noc zasa na liekoch, dúfam, že dnes mi bude už lepšie, lebo tak svadba je svadba (:
rozvrh som už videla, normálne som zírala, že tak skoro, my máme našťastie piatok voľný, a v štvrtok tam visí nejaká prednáška....koľko máte vy tento semester predmetov? hm, a tá telesná, s ňou nejak nemám skúsenosti, lebo my sme ju nikdy ako povinnú nemali,...
nezufaj, film som v noci nepozerala, ale zabambušená som bola stále (:
lost, už prebehla misia 2: bábovka?