Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak dobrú noc nezúfaj, odovzdám, ale asi až zajtra, tiež to tu pomaly balím, nemám tu parťáka:(
inko. : o aky datum ide? :)
herpes sposobuje vyrus HSV , ktory s asiri pozdlz nervovych vlakien, ak sa nim nakazime, mame ho cely zivot. prenasa sa kvapockami, stykom sliznice. ked je telo oslabene chorobou, stresom, apod. vyrus sa prejavi aj navonok-na pere, na nose a pod. ... super nie? :DD
idem ja spat rano skoro vstavam. Inko pozdrav ojku ak tu bude, ze jej posielam boztek na nostek :)
ahojte partia :) Vaš nezufaj
lost, ach...tak a sem ani nenakukol, krpec jeden
nezúfaj, ešte si len dám...
malé:) kam, no to neviem ešte...ale mne uplne stačí ak to budem vidieť len ja a pripomeniem si tak vždy ten jedeň deň
kedy tu bol binghi naposledy? :( nevideli ste ho niekde na fóre sa "obšmietať" ? nejak nás zanedbáva :(((((
inko chces si dat tetovanie alebo si si dala? Aky datum a kde? Ake velke? Ake pismo?
neboj ak si to das na decentne neurazlive miesto tak si len podudraju, ale ich to prejde :) ak po tom tuzis tak si tetovanie daj :) je to dost sexi ak vies kam to dat :)