Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

inko.

práveže nepália..nie až tak ako by mohli :D
ale práveže sa mi nevenuje! :D a keď ty posielaš tie stisky ojke, tak ja len tak povzdychnem :D že ach...to boli kedysi časy :D
musíme na nich nejakú habaďúru narafičiť..tiež budeme ignorovať..ja asi nevydržím ale neva :D

123nezufaj

Inko ani system nie je z KE :D :D ale to nevadi si napisala KE do uvodzoviek takze si to zrejme myslela ako na vychode tak ja som to zle pochopil :)
No ako na vychode? Tak asi šaleno ja neviem, ale co sa pocasicka tyka je prijemne ani zima, ani teplo a neviem co sa deje, ale uz tretiu svadbu vidim z okna :D hudba vyhrava :)

123nezufaj

normalne som rad, ze v tom nie som sam :D :D asi aj ty si rada, ze v tom nie si sama, ze? :D Lenze bing sa Ti venuje aj pusku Ti v noci poslal vidis ake pekne od neho? :)
heeej wasabiarasidy som uz videl, ale som ich este nejedol. A palia dost ci ani nie?
ja mam take perniky napr. v tvare kvietka alebo srdciecka alebo ako praclik :) a su namacane v cokolade :) mnam mam to velmi rad celkovo perniky mam rad :) Tak teda pre zmenu hazdem aj ja Tebe jeden snad bude chutit :) ty mne zivot okorenis a ja Ti ho osladim :) :D

inko.

ach nezúfaj :DDDD si môžeme spolu poplakať..tažký to kríž máme obaja, ja ťa chápem..ja viem aké to je :D

no čo to ponúkaš? perník? uh..sladké si neprosím, teraz chrúmem wasabiarašidky...je to geniálne :)
hádžem ti jednu, chytaj

123nezufaj

Inko ojka aj tak ma zanedbava ved to je vidiet, ze ma ignoruje :D ale nevadi snad tu pride raz nejaka princezna co ju okuzlim :D :D
Inak ja nie som z KE preco si to myslis? :D
Podme nieco vyparatit mas pravdu, ale dojem este pernik fajny das si?

inko.

veď aj jaa :(
dostali sme kopačky obaja čo:)
ojka ti trsá niekde na svadbe teraz..no síce, ešte asi nie
čo nového v "Košicoch"? nikam sa nechystáš?:)

poďme niečo vyparatiť