Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

:D :D :D :D :D ja by som to pochopil aj bez toho aby si to napisala do zatvorky :D :D tie nase habadury nebudu mat ziaden efekt :D ale vies co dnes pôjdem do mesta a si nejaku ulovim :D :D :D

123nezufaj

no to nic :D oci si snad chytat nebudem, ale ked pôjdem na WC tak :D
pocuvaj ras sa mi stala v skole prihoda este na zakladnej skole sme sa hrali so slznym plynom a som to mal na prstoch :) casom som na to zabudol a siel som na WC a ked som prisiel do triedy som sa posadil a som si uvedomil, ze co ma tak ščipe pipik :D som sa aj zlakol trosku co to je :D ale az potom mi doplo jaaaaaj sak to som mal asi ruky od slzaku :D tak mi odlahlo :)

inko.

a ked to ziska ona tak sice mi to nevenuje, ale to bude ako keby som ziskal ja :D :
:DDDDDD
ale veď ojka ťa má veľmi rada, čo trepeš:) veď aj minule si ťa chcela pričarovať:)

inko.

ty prispôsobivec :D no ja som vedela že tie moje obľúbené sú odveci :D

inak vieš čo? :D:D
keď budeš jesť wasabi, nechytaj si potom oči... ale väčšine ľuďom to napadne..mne nie:D no... čo už..aj takí musia byť

123nezufaj

inko môzem ju mat spolocne s ojkou :D ked ju ziskam ja venujem ju jej a ked to ziska ona tak sice mi to nevenuje, ale to bude ako keby som ziskal ja :D :D nechapes tomu je to komplikovane, ale sak chapes ne? :D :D

123nezufaj

Inko prave vcera som pil skvele vinko to by Ti urcite chutilo :) aj ked razne pises, ze vina nie, ze sa to nikomu este nepodarilo, ale to co by som Ti ja dal ochutnat by Ti som si isty chutilo :) ribezlove :)
No mas pravdu velmi si ma neinspirovala :D ale ja uz nieco vymyslim teda skôr sa prispôsobim kamaratovi :)

inko.

lenže ja som nikdy v tej téme neprispela, tak by bolo odveci nabehnúť tam -wueheeeej čaute kočky, len si vezmem čo je moje a idem preč :D
no to si trúfaš... nezúfaj, tú 50tku nemôžeš mať zároveň s ojkou:D to nepojde asi :D