Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

inko.

ale pivko je naj:) iné ja moc nemusím
tak ale chutí mi ešte mojito, malibu :D ale to je skôr pre ženy, takže tým som ťa asi moc neinšpirovala
no a nemám rada akékoľvek vína... to ma ešte nikto zatiaľ nenaučil piť tak aby som tomu prišla na chuť :D

123nezufaj

a ako je mozne, ze si silikonačkam nevzala 50 000 prispevok hm? Som na Teba spoliehal :D Tu sa na 50 000 zbytocne budes chystat to je moje a ojkine

123nezufaj

jak to, ze neznaš? Ta by ši mala znac kedz to Tvuj milaček :D

A ked niekam pôjdes vonku co budes pit? :) Inspiruj ma :) okrem pivka samozrejme :D :D

inko.

tak ešte nevieš..možno tie nevesty zutekajú..ako v tom filme :))
aj ja si pôjdem niečo vypiť:D možno..uvidíme podľa nálady :D

123nezufaj

Inko vlastne to mas pravdu :) a ty ho poznas ci si precita ci nie ci je lenivy ci nie :) ale ak je tak potom si strany spätne citat nebude :D

123nezufaj

no vecer vyrazam vonku urcite :) nieco si vypit, zajest a tak pokecat :) nemam v plane sa divat na svadobcanov este mi luto pride, ze nemam nevestu :D :D

inko.

tak, ojka si to možno prečíta... ale bingham nie, ten tú habaďúru nezistí..kto by už len čítal toľko príspevkov dozadu, pochybujem že by sa niekomu chcelo... ja keď tu dlho niesom, tak si prečítam tak max. posledné dve strany--to je asi 40 príspevkov :D

inko.

aj tu v Bratislave je pekne, dúfam že to vydrží ešte dovečera...teraz si iba vychutnávam vyložené nohy a oddych:)
a večer niekam vyrážaš? alebo budeš iba z okna pozorovať svadobčanov? :D