Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
weva, ano ulrike je v tvovom brušku, ale tak vedela som že to meno si spojíš v súvise so mnou :D myslím, že okrem mňa ti tu nikto také jedinečné meno pre bábätko neporadil :)))
uuh, Wevi, ja radšej nič roztáčať nebudem :) nechám to na vás:) si vás budem radšej iba čítať :)
ojka, kľudne ma môžeš volať prezývkou :D nemusíš hviezdičkovať, ja to mám teraz kvôli tomu, aby sa nedali spätne podľa prezývky vyhľadať moje príspevky:)
no veď si všímam, že si smutná čoraz častejšie
aj ja plačem, ale dobre sa vyventiluejm pri tom...poplačem si, potom nahodím úsmev č.32 a nikto nič nezbadá..potom zase bulenie do vankúša...zase dobre... zase zle..zase dobre...zase zle...und so weiter
a teraz ako o tom hovoríme mi zase začína byť ťažko :( a to som práve dopozerala partičku...nemám tu vedúceho, aj sa trochu nudím...dobre mi bolo :) no a asi si pustím ešte nejaký diel, zbožňujem Latináka:D..pusti si aj ty..bude ti aspoň na chvíľku veselo:)
ach :(
No ale teraz sa to celkom rozprudilo - hned a zaraz 3 prispevky, pekne to tu roztocime (aj ked teda ja az po obede) :)
No co svoje "dni" - ja mam teraz svoje "mesiace" ale aspon mam ulrikovske alibi a manzel sa o mna stara... Ze sa mam prestat hrat na hrdinu a UZ AJ polozit tie riady (mi vcera povedal :))... Asi si to skusim uzit kym sa da :)
Ja mam vlkov rada :) wauuuuuu ...
Najma takych co nachadzaju spadnute ihly pri radiatoroch a co mi pisu pekne veci :)
A Ulrike je v mojom brusku, ci nie? Aj ked chcem si to dat u lekarky este raz preverit - nie ze vsetko nakupime v ruzovom a s maslickami a Hello Kitty a potom bude mat chlapcek dozivotnu traumu... Len nech to pre istotu skontroluju.
***** aaaa pred kým sa skrývaš ty veľký zlý vlk? hmmmm?
***** som rada, že si tu ihlu našla, aspoň nik neprišiel k úrazu
heh, ja som ťa inak spoznala podľa ihly a nie mena ulrike...
nieee, svadba bola super, nevesta nádherná, len po svadbe, čo ja viem, jak to napísať.... hovorí sa, že keď ženy maju svoje dni, tak sú neznesiteľné,... ale čo potom chlapi? v posledných dňoch fakt nič nechápem a len revem do vankúšov a pcham do seba lieky...
wewa, joj, veru i ja by som už papala, ešte musím pár vecí doúčtovať a hajdy na obed i ja... ale inak fakt, býva tu tak tichúčko, musím sa vám niekedy dlhšie povenovať a prevetrať klávesnicu...
ja som veľký zlý vlk :)
ale Wevi, veď to som ja, Ulrike, pamätáš? ehm...a pssssst..neprezrádzaj ma, som v utajení
a dneska som našla tú ihluu:) tak si čupela zapichnutá pod radiátorom
A Ty si kto? * * * * *??? :) Vitaj!
A dik - dari sa dobre, len muzikanti v brusku vyhravaju... ale uz len pol hodinka a ide sa na obed :)
Nejako je tu ticho v poslednej dobe, ci sa mi to len zda?
ahojte:)
dúbrú chuť aj tebe Wevi, ako sa ti darí? :)
ojka zlatko, no čo lepšie už? čo sa stalo, dúfam, že nevesta neušla od ženícha:)
hlávku hore
Dobre ranko - teda coskoro dobru chut k obedu :)))