Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

Dobry vecer sa praje :) no tak ako sa tu mate? Ja uz oddychovo, lekarka mi nasadila kludovy rezim, lebo ako sa vravi mam vrtulu v zadku a nie a nie oddychovat... Tak sa snazim sekat dobrotu... Aku prezentaciu pripravujes Inko?

ojka

chuchmáčikom sa zle robiť nemôže, ale on nám hej? :D
joj, inko, mi ani nehovor, tiež som mala mať bud. tyžden prezentaciu...som sa z nej nejak vyvliekla, jednu mám v 5. týždni a ešte ma 4 dalšie čakajú /-: nemám rada "tieto" veci....

heh, bodyguardka :)) no... nie nie, ani bitka ani žiaden nátlak :) lebo je to chuchmáčik.. a chuchmáčikom sa nerobí zle:D
no čo ojka, čo nového? o týždeň mám prezentáciu, ble

ojka

fííííha, inko, ty budeš jeho bodyguardka? (((: tak so ženou by som sa teda asi nepobila (-:O ale určite by som na neho vyvíjala nejaký psychický nátlak :D

ojka

system :DDDD no lost by nad tým ešte kus pofilozofoval, o tom niet pochýb :DDD
ale tak to bolo také moje vlastne "vysvetlenie" :DDD

system

jaj taaak tak od toho hej ? :D lost by napisal: ale cestovat sa da aj z KE do PP v takom pripade si tiez oznaceny za CPckara ? :D

ojka

inak, ja som si najprv, kedy si dávno, to slovo Cepečkar vyvodila (vysvetlila)z toho, že tí ľudia cestujú do BA, čiže používajú cp.sk :DDDDD čiže sú cezpoľný :D ale tak k správnemu výsledku som sa dopracovala :D