Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka nezufaj ;) :D
dnes nás ani nezufaj neprišiel pozrieť?
wewi, noooo, tak teraz budeš holdovať na istý čas iným radostiam ako je pivko či vínko či tatarak (: čas ubehne ako voda a potom si budeš s manželom o par mesiacov pripíjať na vaše štastie (;
Ani nie Ojka... Ale skor mi chuti - ked je taka aka ma byt, ale skor k super ranajkam ked je cas cez vikend, alebo ku kolaciku poobede... Pripadne v robote, ked uz trebalo fakt vypnut. Ale nie som taka ta klasicka kavickarka (mam kolegynku ktora ked pride o 9 do roboty a da si kavu tak je to uz jej tretia ten den :))))
Mne skor chyba vinko ci pohar piva vecer s manzelom... Ale co uz :-/ alebo sushi ci tatarak...
jankaaaa, uau, nooooo, tak to sa budú tiež držať riadne palce.... ale ono sa treba dostať len do toho víru učenia a potom to bude už len odsýpať,... teda aspoň ja sa tak utešujem :D
wewa, takže nie som jediná, kto prispal dobu? fajn :D ty si bola inak tak navyknutá na kávu? (:
No v tom pripade som mimo a pozadu aj ja...
No a ja ked tak 99 x zo 100 bezkofeinovu pijem, takze som zvedava aky bude navrat k normalnej :) budem ako raketa!
ja mam 10 predmetov + bakalarka v LS :) :D
system, no tak predmetov nemáte až tak veľa, to je dobre.... budem siiiiiilno držať palce, nech to všetko dobre dopadne...
nooo wewa, tak s drž statočne, dúfam,že všetko bude v poriadku... nooo, tak mne kapučínko nevenuje žiadne "prebudzajúce" účinky ((: akurat príjemne zahreje.... napríklad mojej kamaratke sa po káve vždy drieme a chce sa jej spať :D
inaaaaaaak, otazka na všetkých, počuli ste už o tejto karte? www.lyoness.net či to len ja som zasa tak mimo a pozadu? :D
no ten smajlo nemal byt taky : " :( " bo mne je to aj tak jedno, ja to aj tak dam :D:D
hej piatky volne predmetov 4+ 1 preneseny + bakalarka :) pohodka nie ? :D ale ziadna prechadzka ruzovou zahradkou, su dost tazke :(