Prečo ešte nespíte?

system

dobra vila :D tak to som rad :D hej hej uz nam netik nahodii na intraku zajtra idem domov :D neviem kedy, a inac ani nic nove skola zatim vpohode 1. tyzden tak sa necudujem :D ... bude to aj horsie :D

dobra vilaa

System, ja mam prednasky az od buduceho tyzdna, ale keby si toto nebol napisal, pravdepodobne by ma pri slove "system" napadol pravy vyznam...ale teraz, po tom, co si to napisal, som si ista, az ho zacujem, vytmavim si teba a este sa budem aj skerit od ucha k uchu ako sa poznam :D

ojka

zdravíčko (:
ale nám to ten dnes rýchlo ušiel... či to sa len mne zdá?
system, ja keď sedím na prednáške, tak si začínam uvedomovať, aké to je rozšírené slovičko (((: a

dobra vilaa

system, vitaj :), ja som ani nevedela, ze nemas net, ale veruze si sa tu objavoval v poslednej dobe velmi sporadicky, to som si vsimla. Tak welcome back a dufam, ze tu zavitas castejsie.
Aky ste mali den??:)

system

stale uz mam net :D hehe jednotku :D na jednotky sa uz neucim :D nove neviem :D alee stalo sa nieco zaujimave :D a celkom mile :) i ked mam z toho cudne pocity, neviem ci sa tesit alebo nie :D ale to je jedno, necham si to preseba :D prepacte :D a co mate nove vy ?

PS: zaujimalo by ma, ci ak niekde v skole na prednaske a pod. pocujete niekto slovo " system " ci si aspon niekto pomysli na mna :D (ale uplne vazne, neklamte len preto aby ste ma potesili :D:D:D) to ma byt prieskum :D