Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

Kapucinko teraz? tak sa necudujem, ze si zalozila tuto temu... :)

No zeny si setria matersku na po porode, ked uz je taka kratka tak je im kazdy tyzden pred luto, ale babatku to moze uskodit... Termin mam az za dva mesiace, takze este popracujem par tyzdnov, ale isto nie az do konca.

ojka

system, tu bolo hnusne upršané počasie celý začiatok týždňa, tak to prišlo asi už aj k vám... ale uvarila som si kapučínko, tak je kapánek lepšie...
novinky? noooo, však ty sa niečím pochvášľ, koľko máte vlastne predmetov? a čo rozvrh? piatky voľné? (:

ojka

uau, wewa, to akože jedného krásneho dňa im do práce len zavoláte, že ideme rodiť, tak neprídem do práce?
fiha... tak tie posledné dni sa treba veru šetriť, oddychovať aj keď to choroba nie je...... (;
máš inak už aj presný termín? aby som na vás silno myslela (:

Weva

No tu moc moda ist na matersku skor nie je... Vsetci sa tvaria, ze ved to nie je choroba... S tym suhlasim, ale podla mna to ku koncu dost vycerpava... Tak tie posledne tyzdne skusim nieco vymysliet.

Teraz som dva dni Pn, buduci tyzden skusim opat trosku nabehnut do prace...

Inak Ojka uplne suhlasim, cela ta vojna vychod vs. BA a spat je hrozna... Tolko ludi to riesi

ojka

system, no ty si aký zlatý ((((((: ale tak máš odpustené (:
ale máš pravdu, dnes sa čertiť už nebudem, možno niekedy inokedy nabudúce (-:O

hmmmm, jak je toto možné, vonku je teraz pekne, teplo, a ja zabambušená pod perinou, s hrubými ponožkami na nohách a ja ľadové ruky i nohy, ... sa spolubývajúca na mňa pozerá, či mi nešvitorí (((-:

system

ojka prepac, ja som si to spomenul az ked som to odoslal :D a myslel ze to prehliadnes :D tak len sa necerti ;) :)

ojka

systeeeeeeeem, teraz mám jednu poznamočku k tvojej poznámočke 17:46 :DDDD som si ju až teraz všimla (-:O
ja nie som z východu, ani z BA. Takže žiadne nalepočky nikto mne a ani ja nikomu lepiť nebudem :D (: Ja mám rada i ľudí z východu i z BA, a takisto poznám zopár exotov, čo sú aj v BA a aj na východe... takže je to tak 50:50. Všade sú nejakí ľudia..... a pravdu povediac, tá nevraživosť medzi týmito dvoma stranami mi už kapánek lezie na nervy a keby som sa moc rozčúlila a rozčarovala, tak ešte len to by som tu napísala riadnu prednášku :DDDD

ojka

inko, no veď práve, teraz im všetkým nejak preplo a všetci chcú aj po 2 seminárky z predmetu....
teeeeda, ja budem zasa zajtra ráno už v prácičke sedieť... joj, ale chuďa moje, že tam sedieť musíš... ako sa vola ten predmet? to bude určite niečo voliteľné,že?
inak, ako to je teraz u teba s prácou? stále tam chodíť aj takto cez semester?
tak potom pekné sny ti prajem
wewa, dostaneš po zadku, ak nebudeš pani lekárku poslúchať, takže nasaď kľudový režim, ku nám hačaj. Ešte budeš chodiť do práce? či to len taký "lajtíkový" kľudový režim?

fuha, saa u vás roztrhlo vrece s prezentáciami? veď ste nezvykli mávať tak veľa
ja budem mať iba 3 tentokrát:))

a zajtra už o pol 8 sedím v škole, to aby som už išla spať..
:))
a teraz tú moju
www.youtube.com
tak dobrú noc všetkým...