Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Dobre ranko sa praje...
Inko - vidim,ze aj ta Tvoja opravovacia masinka je v krizovom rezime... Budem vam i s Ojkou drzat palce nech klapne oboje, robota i skola a samozrejme i prezentacia... A ta PN je tak na skusku, musim sa naucit viac setrit aby tam ta bambulka v brusku vydrzala - inak si moze povedat ta mati je inystreser, idem ja radsej von a to teda nedovolim...
Boli stetedapekne dlho hore inak!
no do hrášku, kde sa to slnko tak razom skrylo? toto sa mi nie moc páči....
zdravíčko
inko, fííííha, vy ste teda riadne učenlivý/uletený krúžok, ale príde mi to kapánek na hlavu (-:O hej, ja to nejak skúsim aj cez semestre, ved uvidíme, ako budem stíhať. Povedala som vedúcej, že môžem len pondelok poobede, potom štvtok a piatok,..... zatial nejak moc nenamietala. Takže šup o chvílku do práce (:
Miesto " v krízou" malo byt " v kruzku " . Moja masínka si sem tam opravuje slova jak sa jej zachce, nevsimla som si to. Ale aj ta kríza sa tam celkom hodi:)
Ojka, mInimalne do októbra musím v práci vydržať, sľúbila som, nebudem svinka, ale nejak sa vedúci odmlcal, tri dni sa neozval a to mi bežne vola raz za dve hOdiny. Snáď no neodpalkovali.
Á ty tiež pokracujes? Sukusis to sklbit? U nás v krízou sa take caviky robia kvôli tomuto poslednému ročníku, dvaja moji spolužiaci sa aj rozišli, aby mali čas na učenie:) tak to mi je take prekvapivé, ved pohoda, dáme to všetci ľavou zadnou.
Wevi ty si pn? Rýchle Uzdraveniezelam, si sa pytala na moju prezentáciu- bude o hypotekárnych gigantoch fannie mae, freddie mac v USA;) ja viem, lahodka:)))
Detiská;)
Bingham, ty by si si zaslúžil oveľa viac.
Skús namietat a poletis na mesiac.
So mnou!
dobru systemko :)
idzem spac ;)
takuto zlatucku ochrankynu tu mam....to si ale urcite nezasluzim :))
system ((-: skusim teda (: