Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

Dobre ranko sa praje...

Inko - vidim,ze aj ta Tvoja opravovacia masinka je v krizovom rezime... Budem vam i s Ojkou drzat palce nech klapne oboje, robota i skola a samozrejme i prezentacia... A ta PN je tak na skusku, musim sa naucit viac setrit aby tam ta bambulka v brusku vydrzala - inak si moze povedat ta mati je inystreser, idem ja radsej von a to teda nedovolim...

Boli stetedapekne dlho hore inak!

ojka

zdravíčko
inko, fííííha, vy ste teda riadne učenlivý/uletený krúžok, ale príde mi to kapánek na hlavu (-:O hej, ja to nejak skúsim aj cez semestre, ved uvidíme, ako budem stíhať. Povedala som vedúcej, že môžem len pondelok poobede, potom štvtok a piatok,..... zatial nejak moc nenamietala. Takže šup o chvílku do práce (:

Miesto " v krízou" malo byt " v kruzku " . Moja masínka si sem tam opravuje slova jak sa jej zachce, nevsimla som si to. Ale aj ta kríza sa tam celkom hodi:)

Ojka, mInimalne do októbra musím v práci vydržať, sľúbila som, nebudem svinka, ale nejak sa vedúci odmlcal, tri dni sa neozval a to mi bežne vola raz za dve hOdiny. Snáď no neodpalkovali.
Á ty tiež pokracujes? Sukusis to sklbit? U nás v krízou sa take caviky robia kvôli tomuto poslednému ročníku, dvaja moji spolužiaci sa aj rozišli, aby mali čas na učenie:) tak to mi je take prekvapivé, ved pohoda, dáme to všetci ľavou zadnou.
Wevi ty si pn? Rýchle Uzdraveniezelam, si sa pytala na moju prezentáciu- bude o hypotekárnych gigantoch fannie mae, freddie mac v USA;) ja viem, lahodka:)))