Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

zdravíčko
bingh, no ja neviem, kam sa podeli všetci včera.... nejak to tu "flakate" :D
ale ja vás mám aj tak rada (-:O

ojka

no, dámy a páni, v tomto prípade systém, pre dnešnú noc sa asi lúčim (možno sa tu ešte objavím jak duch :D), prajem bru noc
a takisto prajem pekné sny všetkým, čo teraz ešte žúrujú, pracuju (nezufaj?), i spia, oddychujú.... a neviem čo ešte, a z toho dôvodu tu dnes neprišli kuknúť, lebo tu je fakt dnes nejak tííííško....
baj baj

ojka

system, v živote som nečítala tieto články a ty si ma v priebehu pár minút "donútil" prečítať 3 :DDDD
ale takým zaujímavým sarkastickým duchom to je písané, a ešte k tomu chlapom, ... človek sa dobre pobaví na tom....

system

hej hej vsimol som si to :P tiez sa mi paci ze : " rovnako dolezite ako vediet rozpravat je vediet prestat rozpravat " :D:D:D

ojka

to jaká super myšlienka :DDD Honoré de Balzaca: „získať ženu je oveľa ľahšie, než sa jej potom- zbaviť“. A dozaista to platí aj v opačnom garde o mužoch. ((((((-:

system

Pre mňa za mňa, vdychujte hoci aj dym z horiacich pneumatík traktora. Ale uvedomte si, že takmer žiaden muž (tipujem, že ani Popolvár) nechce ženu nielen znudenú a uderenú, ale ani vyúdenú. :DDD