Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
prečo je teraz v BA ohňostroj? ((: neviete? neviem, či to je ešte Petržalka, či nábrežie dunaja, ale pekný bol/je.... len tu tie ohňostroje búchajú nejak často.... hmmmmm
marha, nooo, že je zajtra Arnolda, to som vedela, ale že si zajtra zahrá aj v TV, tak to som nemala ani tušáka, lebo TV posledné týždne zasa nesledujem, .... a ešte keď sa priznám, že som nevidela ani jednu časť, ešte len to bude sranda :DDD
chceš isť dovolenkovať? no ja by som určite volila niekde do hôr, turistika.... a možno to spojila aj s tými pamiatkami, ak by boli poblíž (:
tento tyzden mam poobednu, cize sa to da zvladat, ale buduci, to bude hroza..
inac, vedel iste ze zajtra ma meniny Arnold a davaju na TV Terminatora? :D NAHODA? :D mozno umysel.
este rozmyslam, ci neskocim niekam na dovolenku :) ale neivem kam.. fakt neviem, kam by to bolo najsuper? :) oddych, relax.. (i ked naj relax je asi doma :D)
neviem ani aky typ dovolenky, ci plazovy, alebo behaci po pamiatakch.
marha, no však ak to bolo jediteľné, tak to už netreba ďalej piecť, ... ale ak máš teda ciťáka, tak sa skús s tým zajtra pohrať teda (;
gratulujem teda k vyrovnanému skore, šikovný si (:
hm, a do práce si kedy vstávaval? keď máš taký posunutý svoj čas? (;
marha, no je tu tak tichúčko, že asi tí "nespáči" moji aj na nejakeuj žúrke sú....
a ty čo nikde nežúruješ?
ryba sa podarila? už by mohla byť aj zjedená, či? (-:O
vcera som to ani nedokoncil, zlyhalo to na vykostovani, teraz to vykostim az "po"
len som tam hodil par platkov masla, par kvapiek citronu, par kvapiek oleja, par kuskov zemiakov a hodil do 180C na zatial 30minut
jednoduchsi recept som nenasiel..