Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

marha

ojka nie, ja mam rad svoje prsty :))

ked uz ale ohnostroj, tak poriadny, lenze je to defacto zbytocne, jedine ze by som mal velke obecenstvo (ale riadne velky vybuchy mam rad :D ale len z tej fyzikalnej stranky :P no ale tak nevychutnaj si tu destrukciu vybuch s tym aj potom :D )

najviac sa mi ale pacia take farebne obrovsky efektne a necakane rakety :) idealne ked zahltia cely zornu uhol na oblohe :) cize musia byt perfektne nacasovane a zohrane, nieco ako orchester, alebo vazna hudba alebo tak..

ojka

ahoj jajka, aj ty si ho videla? parádny, že? marha mi vnukol myšlienku, že možno svadba... ktovie, možno sa pán Hryc bachol po vačku a svojej dcere ho pripravil... z Brat. hradu, kde žúrujú (samizda) musel byť tiež pekný výhľad (;

ojka

asi začnem zúfať /////-: už je tomu týždeň, čo sa nezufaj, inko a lost vyparili, nikomu nedali nič vedieť,dúfam,že je všetko v poriadku a len si niekde užívajú dni....))))-:

ojka

no tento som nevidela od začiatku, ale boli tam veru aj pekné kúsky.... ach jaj, toľko parády do vzduchu na pár minút, a je po všetkom (((-:

ojka

fíííha, žeby si dala Wanduška Hrycová zaplatiť aj ohňostroj? som ju dnes videla pri kostole akurát v šatách bielych ((: