Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

system ((((: ale tak ja zasa taká mrcha nie som,.... nerada robím napriek, ani v noci, keď sa ide spať,... ani ráno, keď vstávam ja, tak sa snažím byť potichy a "netrieskať" všetkým, čo mi príde pod ruku :DDD
wewa, no tak ty teda riadne frčíš i cez víkendy, klobuk dolu, ale nezabudni na moje slová, šetri sa (; noooo, však detská môže ešte chvíľku počkať, určite si to fajn zariadite ((-:
no na izbe sme 3+3, ale vždy počujem vstavať len baby z mojej izby, to je zaujímavé :DDDD

system

ja neviem nejake trubky v hajzly ci co :D no vidis ty kvoli nim chodis skoro spat a oni ta rano budia :D im to vrat :D

Weva

No ja si tu tiez musim upratat kedze neviem dokedy este budem chodit do prace a neverim, ze to tu jedneho dna opat najdem... ale snazim sa nad tym nevzrusovat :)

Ono vikendy su vzdy o zhanani, nakupovani, kokoncovani, nabytku (nedavno sme sa stahovali a detska izba zatial nehrozi :))... proste makacka len ina ako v office :)

Kolko spolubyvajucich mas? Riadne sebecke kofy su to teda, ked Ta ani vyspat nenechaju!

ojka

system, u vás niečo opravujú a mňa zobudili "ohľaduplné" spolubývajúce.... dnes si môžem výnimočne pospať do kedy chcem a som už "vdaka" nim od šiestej hore, nuž aj taký je život.
grrrrrrr, niet nad super spolubývajuce...
a čo vám to tam opravuju?
wewa, dnes má nabrúsenú náladu asi každý :DDD a čože ťa čaká cez víkend? čo ideš doháňať? ja sa mám dnes stretnúť so sestrou, tak sa moooooc teším ((:
hm, a môj včerajší večer? upratovala som si v PC, lebo tam bol v ňom taaaaaaaaakyto veľký bordel (-:O

Weva

Dobre ranko - vyspali/nevyspali - uz sa s tym nic neda robit :) takze do toho :))) este ten piatok nejako doklepeme a potom hor sa na vikend! Aj ked i ten bude makacka... darmo, clovek si tusim ani poriadne neoddychne, furt nieco dohana (ok ok - mam dnes akusi nabrusenu naladu :))))

Ako si Ty Ojka stravila vcerajsi vecer?