Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kazdy nie, teraz napr. ostavam :D nechce sa mi :D a planujem nieco pozriet do skoly a pod. uvidime ci sa k tomu dostanem a tiez doliecit sa nechcem nakazit ludi v BUSE :D
lauri, suhlasim so systemom, treba to brať s chladnou hlavou, sem tam nejaká sarkastická poznámka a ani nebudeš vedieť, jak tú kolegyňu rýchlo vytočíš ((((-: (-:O
system, ty inak chodíš každý víkend domov z intraku?
jooj milacku, pevne nervi prajem ;) a zas az tak spokojne sa netvar :D
laurina klidek, mala by si vediet ze cloveka viac vytocis kludnym spravanim a "steklivimi" komentarmy ;) ... prave nervozny prejav vzbudzuje u druheho radost z toho ze vytocil protivnika.
wewa, s polovicou sa pozdám už 3 roky, s ostatnými cca 2 roky..... však ja som jednej už dnes hovorila, a ona že "sorry, nechcela som"..... lenže to mi povedala už viac rázy a žiadna zmena :DDD akože kočky sú v pohode, milé,... len asi si neuvedomujú, že ráno treba stíšiť volumme, aspoň kapáááánek (-:O
marha ((: najlepšie je aj tak, keď je ŠEF normálny (; ja sa zatiaľ sťažovať nemôžem a ani nadávať na lenivých kolegov, lebo tých nemám :DDDD teda myslím tak, že nemám kolegov :D
Lauri nedaj sa!!!!
A porozpravat sa s nimi o tom neda Ojka? Ste teraz spolu novo - od septembra, ci ste starsia partia?