Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
system :DDDDD ja z nich nemôžem :D
alebo toto www.youtube.com
sa mi nenormálne páči ta ich paródia hlavne na ženské, tie pohyby :DDDD
jo ale nevieme ktore bloky :D ale ak mas kamosov na vyssich postoch tak vies vsetko ojka ;)
fúha, vy aj viete, kedy vám budú chodiť kontroly, to aké vymakané.... také echo tuná nefunguje :D
ojka aj toto si videla ?: www.youtube.com
my upratujeme v pondelok lebo utorok su kontroly :D hej hej je mi lepsie ako pred 3 ma dnami :)
system, vážne? som si predtým nevšimla (: ale tí parodisti sú genialni, aj keď sa kukam na ostatné videa od nich, nenormálne dobre na zasmiatie niektoré (((:
a už sa cítiš lepšie, či ešte si chorý? alebo ako výhovorka na neupratovanie, tak to je celkom fajn :D
marha: ten song som hladal a nevedel som nazov :D a to uz asi tyzden ho pocujem v radiu a neviem nazov furt :D raz im nesiel playlist a pod. :D Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song :D:D:D taze diky :D
ojka: jasne mame upratovacie kontroly, a upratovacky chodby umyvaju ale izby si musime pratat samy :) .. inac ojka: ten klip som tu nedal ja skor ? :D:D:D
marha, ach, ten Bach, opera, beethoven, ma dostali.... ((: vlastne i ten november rain a pink floyd, moc moc chválim tú jednu kvapku vody vo vani ((((: