Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Dobre ranko deti moje :) ako ste sa vsetci vybuvali? Ja desne, uz sa straaaaasne tesim spat do postele :)))
Dnes tu mame opat zamracene, akoze je doma?
omega, ja vás rada všetkých budím s úsmevom na tvári (:
ja som nakoniec zaspala niečo po štvrtej a pred šiestou som už musela šup šup vstávať... naaaadhera, dnes budem večer, keď prídem z práce už chrňať poctivo (možno :D)
ale ako tvrdím, nech už ste tam stáli neviem koľko hodín, hlavne, že sa nikomu nič nestalo a nik sa nezranil, pokiaľ nehodnotím tie nervy po celú noc (:
zdroj: cas.sk
"Pri nehode sa nikto nezranil, šofér však ostal v šoku z toho, čo spôsobil. Mal obrovské šťastie, pretože strhol vedenie s napätím 22 000 voltov! Zachránili ho pneumatiky auta!"
"Zachránili ho pneumatiky auta!"
Vidite, byt redaktorom, na to netreba ani vysoku skolu, inak by takuto magorinu nemohli napisat..
Skor mal stastie, ze sa nedrzal nicoho kovoveho (vodiveho), inak by bol tak ci tak mrtvy (ak by sa napatie dostalo do auta).
Mimochodom, dalsia buranina je to, ze volty nezabijaju :D cize mozem chytit aj miliony Voltov a budem zit bez akehokolvek zranenia...
Zo statickej elektriny (takzvane kopnutie, napr klucka, sveter) mozem schytat miliony Voltov.
Myslim ze redaktori su ako politici, trepu dve na tri a beru dobry plat. A prd vedia o realite.. pche..
Na druhej strane, clovec co na hodinach fyziky robil aj nieco ine ako zuval zuvacku vie, ze sa da zabit aj s 9Voltovou bateriou, ak vie co robi.
Idem ja radsej prec, lebo toto je sialeny svet :)
ja som vedel ze o 6:00 to moze byt jedine ojka :-)
ojka je ako vychod slniecka :))
stale nas prebudza s Usmevom :))
nj, tolko kav, ale vies ako super sa mi vstavalo ? :)
-nudil som sa.
zaspal som okolo 2:00 a o 7:15 svojvolne sa zobudil (budik bol na 7:30) :))
ok,spat sa bude inokedy,ranecko zelam a prijemny zaciatok tyzdna prajem (:
chlapi,vy ste hrozni,ja dojdem sem a vy sa vsetci naraz vytratite,...
Ach,co mam robit,aby som rychlo zaspala,lebo inak budem rano v skole a v praci ako zombie,...moc rusna noc na mna.
omega, ty si šaľený, toľko káv? :DDDDD
nezufaj, ale tak môžem nakoniec skonštatovať, že som šťastne docestovala do BA (;
konečne som došla na intraák....
aj ste na mňa mysleli, že cestujem vlakom, či ste toto nepostrehli?
www.cas.sk
trencin.sme.sk
do hrášku, prečo sa všetky tieto "neštastia" na cestách a kolajniciach lepia na mňa, vždy ked cestujem, vždy sa niečo stane....
bolo to tam strašné, chaos, zničená som.... aspoň že som tam v tej "tisícke" spolutrpiacich našla aj nejakých známych... z krásnej necelej trojhodinovej cesty sa vykľulo 8,5 hodinové peklo....
oplatí sa mi isť ešte vlastne vstať, ked o 4,5 hod musím vstávať do školy? :DDD
jeeeeeee tu ešte niekto?