Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Fuha, ja som zabudol dopisat text, ked som sa vratil k PC :O
(to je vekom :D)
pohlad na svet, a zrazu som v jeho veku a vidim svet úplne inak ako v sladkej "dvadsiatke" :)
*inko
Ako ja mam najvacsi usmev na tvari hlavne v pripadoch, ked ma naprilad v obchode obsluhuje taky velmi mlady chalan, ako vcera.. Tak neviem ci mu mam tykat, alebo vykat :D hehe, ale ono mi to stale robi take divne spomienky, stale sa vidim na jeho mieste, ze aky sladky vek si zije (a neuvedomuje si to) :) a ono je to stale markantnejsie, cochvila budem v 40tke (ano viem, je to daleko :P ale...) to bol vek mojho otca, ked som si myslel ze ma orthodoxny poh
omega, tomu mám ako rozumieť..hebrejčina sa píše odzadu.. tak čo máš 32? či ako? :D
možno hlúpa otázka, a čo! takže koľko máš?
*inko praveze ja vobec nerevem, som natom uplne v pohode, teda snazoims a byt a vobec sa nelutujem ani nevyplakavam priatelovi do telefonu ze nech sa vrati, prave naopak, velmi ho vo vsetkom podporujem. a to co som sem napisala, som napisala preto, aby laurina nebola taka smutna z toho ze sa nieco nedari, ved aj v predchadzajucom prispevku som jej pisala nech sa nato skusi povzniest
presne tak inko...ale tak pre kazdeho su tie jeho problemy velke...a aj podstatne :)
*inko
:-)
No ja mam tiez 23 :)
Ale len v hebrejskej krajine :D
akože ľudia, niečo by som aj povedala...
dosť sa ľutujete...ale čo bude potom ak budete dostávať ozajstné facky...
lauri hlavu hore! a nerev! sorry že to musím tak, ale toto nie sú problémy
janka detto
ja este nemam 23! :D
no ja neviem...
vyznáš sa takmer vo všetkom, si sčítaný
a ten vek- je koľko? to vyznelo ako by ti už bolo treba vykať..a možno aj hej, ktovie, veď prezraď :D
my sme tu všetko iba 23roční smradi :)
lauri ked sa nieco skonci, nieco ine sa zacne
kráľ je mrtvy, nech žije kráľ
ukludni sa, zlepší sa to
a zbytocne sa nehadajte