Prečo ešte nespíte?

*inko

a vy mi prečo nehovoríte že si nerobím úlohu na zajtra? nuž asi nepôjdem do školy :D
jaj..zavislačina toto

jajka001_

jezis moja oblubena pesnicka
a comu nerozumies? asi si mala harmonicke detstvo :)) vsimni si tie deti, rodicov a tie vztahy medzi nimi
text nie je velmi priamociary to je fakt, skor v naznakoch

0mega

Papuca.. papuce.. no ja to beriem ako norma :) i ked.. raz davnejsie som videl na chodniku cca 8 aut a kazde malo papucu :D tak to bol pohlad. no ja mam tiez zopar slov, ktore su "vtipne" ale to je mimo temu :)

*inko

nee. omega, zle na to ideš.nehľadaj medzi tými slovami súvislosti...
s lostom sme sa raz zhodli na tom, že slovo pazucha je úplne najhlúpejšie slovo..a za tým nasleduje herpes.. a po ňom papuča :D
takže ok... nie si lost

*inko

www.youtube.com

vysvetlite mi skrytý zmysel tejto piesne, lebo ja ju počúvam dennodenne a stále jej celkom nerozumiem... text je sám osebe otrasný, ale niečo sa v ňom musí skrývať...zatial som na takú analýzu asi ešte nedozrela :)

o čom tá pieseň vlastne je? ja som z toho jeleň
omega, ty to budeš mať tak do troch minút..sa stavím

0mega

Hmm... Neviem zatial ake slovo, ale myslim ze mam zopar riesni :D slovo, "Virus" moze byt ? Alebo.. Palec? :D daj mi 5 minut, rozmyslam :P

0mega

*inko

Dobry pristup, ta perina je fakt na nic, problem to nevyriesi, len presype cas..
Ano je to sprava do lava :)
Ale oni maju uplne inak tie cisla, vid maly priklad: smontagu.org
Teda to je to malo co ma jeden online kamarat z krajiny Egypt naucil :) (poslal mi aj word dokument s lekciami :D ale uz som to pozabudal..)