Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, tak teraz ťa nechcem pliesť..ja nemám v stredu hodinu (ale nie som si na 100 % istá :D ) možno iba môj profák niečo vtedy má
Téma: Fannie Mae a Freddie Mac, hypotekárne domy v USA pred krízou a počas nej
mňam
a ty čo máš za témy?
binghi-no hej, sa čudujem že aj s nami sa ešte bavíš :D lebo ja nemám na čele nálepku "západ" :)
ale tak, my vieme, že tieto veci máš absolútne v paži
a náhodou ja tvoje trojbodky milujem! :)
diky binghi, a nie je to moc krvák? lebo takým asi moc neholdujem... ale ked budem mať čas, tak na to kuknem....
inko, no v pondelok je voľno určite, to dal rektor... ale desí ma to, že nik nehovorí o strede....však pominulé roky bol aj deň po voľno... to by bolo aké super, by som mala týždeň a pol oddych...
a aku seminarku si mala mať? čo za chutnú temu?
práveže ho nemám nikde.. toľko som dnes s ním šibrinkovala, asi 4krát mi padol pod lavicu, potom aj z tašky mi vypadol. dneska som bola veľmi bambavá
voľno? tuším nám aj spomínali, ale nedávala som pozor, ja takéto veci nikdy neviem :D mne to musia dodatočne a osobitne povedať :DD
ale marí sa mi, že v stredu už mám pokoj, lebo mi odpadá seminárka :D
kto ta vytocil...ten gay...a tie dve...ale to predsa nemozes tak brat ;)
ojka...nevedel som si spomenut na nazov...ale tu to mas...je to spanielske..ale celkom v pohode... :))
inko, aj do hrášku, aj do hrachu aj do kýbľa.... dúfam, že ho nájdeš,skús poprehľadať všetky tašky kabelky, zakladače, či ho nemáš niekde medzi inými založené...
a tak prezentácie dopadli celkom v pohode, uvidím, ako dopadnú tie dve budúci týždeň...
inko, zlatenko, už viete ako budete mať voľno, keď budú sviatky? máte aj stredu voľno?
vedľa v téme, niekomu robí problém spracovať tri bodky :D
ojkaaaaaaa.stratila som môj zošííííííííít, ako to hovoríš? že do hrášku? DO HRACHU tam:-/ všetok môj rozum som stratila spolu s tým debilníčkom
a ako ti dopadli prezentácie?
inko aké pekné číselko si chytila... 35353
a kdeže ťa to tak vytočili?
jak ma vytočili hentí vedľa..božeeee