Prečo ešte nespíte?

bingham

jajka..ty si moja spriaznena dusa...akurat som sem chcel dat ten song....asylum :))))

inko...ja ti sem mozem dat take retro :DD

ojka

inko, no tak ste s omegom, na rovnakej vlnovej hladine....
ale diplomovka no, do vianoc by bolo fajn ju odovzdať celú, lenžeeeee, tento semester som nenapísala ešte ani čiarku... a ty si ako na tom?
lauri, hore gebulku, každý máme raz za čas pod psa obdobie, uvidíš, že sa to nejak utrasie a zas bude dobre...
omega, však to je krásny vek čo máš, tak jaké, že kusok od 40... o tom sme už predsa debatili, že máš ešte kus života pred sebou....
a jajká je taký mladý kus jak ty, heh... takže tu krásne všetci zapadáme a basta....
jankaaaa, inko... nestrašte s tým lostom, ja sa každý deň len utešujem, že mu odpojili net, alebo nestíha, alebo ja neviem čo,... lebo potom ma už napadá len jeden scenár a vôbec sa mi nepáči, že ma také bujačiny napadajú.....
nezufaj, je ešte asi v práci, že?

jajka001_

no napriklad co sa tyka toho dievcata, je to myslim o tom ze je niecim zvlastna,ina ako ostatni a trapi ju to
a ten chlapec tomu sa stalo nieco co je mu blbe vysvetlit, proste tiez trapny pocit
a ten chlapec co mal tych divnych rodicov...no pocit hanby za nich. deti maju ciste myslenie a cuduju sa preco dospeli konaju tak zvlastne, preco nie su uprimni a priami
(potom pride puberta, pochopenie, depresia
a potom dospelost a zmierenie sa a prisposobenie. ake krute.)

0mega

Ta Mmmmmmmmmm, nespievaju o detoch? Teda tuto pesnicku poznam uz velmi velmi dlho, este predtym ako som zistil pointu textu. Ako takuto piesen skladaju bud dlho a teda je pekna hadanka, alebo rychlo a teda je skladatel Genius.
AKo myslis, ci je to video divne, alebo samotna piesen? To video ma crash testy lebo sa volaju CrashTest Dummies :) a preco deti. Mne sa zda byt taka depresivna, ale hlbokomyslienkova. Jedno dieta ma sedive vlasy a druhe je posiate znamienkami? :) No a to tretie... nevie preco ale stale chodi do kostola spievat? No ale neviem preco take nieco vobec spievaju - neviem ci nie je song nadviazany na iny (ale to je rarita, nie?) .. neviem fakt, vzdavam sa :)

Len si neviem predstavit, ako by na koncerte krical MMMMMMM :)

text:
www.lyrics007.com

*inko

janka, ja si musím dorobiť úlohy za celé tri týždne čo som vynechávala školu :D
ale súvisí to s menovými pármi, forexom, atď.
do zajtra sa s tým niečo spraví :)
teraz to už kašlem:) lepšie mi je tu, s vami

*inko

jajka, no tie vztahy registrujem, ale iba pri poslednom chlapcovi... pri prvých dvoch nechápem o čo ide :D
a moje detstvo bolo viac než nudné, ale sťažovať si nemôžem, mala som všetko čo dieťa k životu potrebuje... plienku, cumlík a hračkárske autíčka :))
takže ja som spokojná