Prečo ešte nespíte?

*inko

omega.. nie odzadu, zle som sa vyjadrila, skôr som myslela na to, že píšu zprava doľava... či zase trepem? :D

binghi, ja som už imúnna voči hocičomu :)
práveže chcem aby teba už konečne všetko zlé obchádzalo, krpec môj

jankaaaaaaaaa

laurina: ak mas dobru kamaratku, zavolaj jej a vyrozpravaj sa, to velmi pomaha.. a ked nie, tak nam to sem kludne napis, alebo do inej temy.

*inko

laurina, toto je najhoršie - strániť sa... mne sa tiež všeličo stalo, zahrabala som sa pod perinu na tri týždne, porozmýšľala nad všetkým a bola to blbosť, nijak som si nepomohla, akurát som premárnila dlhé dni nariekaním ..a načo to bolo... na nič
na kolegov sa vytoto. frajera trochu pochop, ťažko je bez práce, ťažko aj s prácou, možno sa to u neho utrasie. Nastúpil do nového zamestnania, alebo čo sa deje?

bingham

inko...tak nikdy nevies...ja hlavne dufam..ze ty uz budes mat pokoj...od neprijemnych veci :))

a presne tak...ziadne chlacholenie...tvrda ruka :D

0mega

Ano, i ked myslim si ze cisla nepisu odzadu :) Ale korektne - mal by som mat 32 (ja svoj vek nepocitam :D obcas si to musim rychlo prekalkulovat v hlave, hlavne ak som daleko od sviatku narodenin)

Laurina22

NAvy se som dnes stretla zenu,ktora mi v zivote neskutocne ublizila.A musela som sa jej pozerat do oci.A vsetko sa spatne otocilo a opat to boli akoby to urobila dnes.

Ja sa musim asi vzdialit od vsetkeho...

ALe budem si vas citat potichucky...urcite sa objavim...

*inko

bingham ja viem, ale nikdy nie je tak zle aby nemohlo byť ešte horšie..my dvaja už sme svoje dávky dostali, takže nás už nič zlé nečaká, že chuchmák? :D

janka, ja viem..len niekedy viac ako chlácholenie zaberie taká tvrda slovná sprcha... mne aj facka pomôže, vtedy sa najlepšie uvedomím