Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inac kde je lost? nestalo sa mu nieco?
omega.. nie odzadu, zle som sa vyjadrila, skôr som myslela na to, že píšu zprava doľava... či zase trepem? :D
binghi, ja som už imúnna voči hocičomu :)
práveže chcem aby teba už konečne všetko zlé obchádzalo, krpec môj
laurina: ak mas dobru kamaratku, zavolaj jej a vyrozpravaj sa, to velmi pomaha.. a ked nie, tak nam to sem kludne napis, alebo do inej temy.
laurina, toto je najhoršie - strániť sa... mne sa tiež všeličo stalo, zahrabala som sa pod perinu na tri týždne, porozmýšľala nad všetkým a bola to blbosť, nijak som si nepomohla, akurát som premárnila dlhé dni nariekaním ..a načo to bolo... na nič
na kolegov sa vytoto. frajera trochu pochop, ťažko je bez práce, ťažko aj s prácou, možno sa to u neho utrasie. Nastúpil do nového zamestnania, alebo čo sa deje?
inko...tak nikdy nevies...ja hlavne dufam..ze ty uz budes mat pokoj...od neprijemnych veci :))
a presne tak...ziadne chlacholenie...tvrda ruka :D
na kazdeho plati cosi ine.. niekomu staci lepsie pocasie :))
Ano, i ked myslim si ze cisla nepisu odzadu :) Ale korektne - mal by som mat 32 (ja svoj vek nepocitam :D obcas si to musim rychlo prekalkulovat v hlave, hlavne ak som daleko od sviatku narodenin)
bingham ja viem, ale nikdy nie je tak zle aby nemohlo byť ešte horšie..my dvaja už sme svoje dávky dostali, takže nás už nič zlé nečaká, že chuchmák? :D
janka, ja viem..len niekedy viac ako chlácholenie zaberie taká tvrda slovná sprcha... mne aj facka pomôže, vtedy sa najlepšie uvedomím
klud, ja mam tiez 32 :)