Prečo ešte nespíte?

dobra vila

ojka - ano, ani moj ich nema rad! A ked si musi ist nieco kupit, tak ja som akoze : "no problem, idem ti robit radcu"...a on taky "nadseny", ze musime ist nakupovat :D. Ale ked si mam ist kupit nieco ja, to nenavidim...ale zas u chlapov to hlavne ani netrva tak dlho. Treba uznat, ze ak chlap nieco chce, vojde do dvoch-troch butikov vedla seba a ma to...

ojka

dobrá víla, ja som takááááá istá.... až na to, že priateľ tiež neznáša nakupovanie, chich, ale s ním rada nakupujem...
ale zasa čo mám jednú kamarátku, tak ta vie prejsť všetky obchody v meste aj 3 razy a potom sa obyčajne vráti aj tak do toho prvého.....

dobra vila

Omega - huh, tak neviem, ci ja by som svojho chlapa tyrala taketo dlhe hodiny, asi nie...ani by sa nenechal, haha, a ja by som ho o to nikdy neziadala. ale zas nie je jedno, o ake nakupy sa jedna...Napriklad ked si raz budem zariadovat byt, tak to budu iste dlhsie vybavovacky, prezeracky, objednavacky nabytku a pod...to sa za nakupy rata?:P Takze tam bude nuteny ist, ak to len nechce nechat vsetko na mna, ale potom staznosti neprijimam :D.
Mna osobne nakupy ubijaju...rada sa prechadzam vecer po meste, pokukam vyklady, ale ked si musim ist nieco kupit, napriklad rifle, tak uz dopredu "placem"... ale ked potreubje nieco priatel, tak to priam zboznujem s nim chodit...ked si musis hladat a skusat niekto iny, tak v pohode :DD

ojka

omega, ja napríklad netýravam nikoho.... moje nakupovanie je väčšinou potraviny a späť, ja sa mám tiež rada, takže sa tiež netýram ani seba ani okolie....
dobrá víla, no ja aj keby som mala peňaženku plnú peňazí, tak ma na také nakupy dlhé nik nedonúti ísť.... ale tak pokupovali si baby čosi.... aspoň nešli zbytočne....

dobra vila

5 a pol? Pekne... to si viem predstavit tak akurat s preplnenou penazenkou, ale ani to nie na zbytocne veci, heh.

ojka

fúúúúú, tie moje baby, majú ale výdrž, 5 a pol hodiny tárať sa po obchodoch, to by ma fakt nebavilo.....
ale tak keď sú ony rady, tak som i ja, heh