Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:)
noaco, ze je pracovny den omega to tu nikoho nezaujima :) uvidis, ze tu budu ludia a ja presne viem kto tu bude :D a budes tu aj ty :D
v noci to tu plne nebude, lebo zajtra je pracovny den ;)
som fanda tenisu, ale asi tak v norme a takto rano tenis som pozeral preto lebo to bola slovenka :)
no uz som aj po obediku mal som fajnu kuraciu nozku so zemiackami a chystam sa na kolacik :) jablkovy asi pre mnohych nic lahodne :D ale tento je iny fajny :)
co dnes mate na praci? Ako prezivate nedelu? Podla mna kazdy spi a v noci to tu bude riadne plne ja uz teraz to vidim :D kazdy bude buntosit :)
inko, no veru, výročné správy, to ti je sranda vec, práve sa s nimi hrám, čo potrebujem k dalšej seminárke....
a aj si kupila vtedy drobcovi niečo k meninám?
nezufaj, teším sa s tebou,... ty si takýto fanda tenistu? či si fandil len pre to, že to bola Slovenka? ja sa inak do tenisu vôbec nerozumiem....
vyhrala jupiiiiiiiii :*
ma matchpoint :)
ano saxofon je tam uzasny :)
tak stav na sety je 1:1 a teraz je rozhodujuci set, v ktorom vyhrava Dominika 6:5 ma velku moznost vyhrat finale :)
ojka, no ja som si síce pomohla tou seminárkou, ale za akú cenu?!
veď ten minulý semester som to musela napísať za dva dni...25 strán, lebo profka mi to dala z týždňa na týždeň
ono by to ani nebol problém, len tie preklady výročných správ z angličtiny ma potrápili
v angličtine je to vymyslené geniálne, máš jednoslovný názov ale do slovenčiny to treba 5timi slovami opísať :D
teraz ešte za pol hodinku niečo vykúzlim a utekám za mojím chlapčekom :)