Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hľadám, hľadám....
idem tam :)
nezufaj, nie vždy sa v noci učievam,.... jednoducho nespím, tak tu sem tam pooxidujem...
eeeej, ale kolačik s čokoladou, to mohlo byť dobre...
hmm, a nedáme jedny piškvorečky?
omega :) no tym usmevom si dokazal, ze aj ked ide tazky tyzden si nan pripraveny a to je fajn :)
ojka nie to nie je ten jablkovo skoricovy lebo ten predtym ani skoricovy nebol velmi :D tento je iny na vrchu je cokoladka :) a to da tomu kolacu taku fajnu chut :)
ja viem ojka, ze ty si online vo dne aj v noci ked si citas ucivo sem tam nakuknes, ze? :) ved treba aj oddychnut a trosku sa rozptylit :)
ja mam dnes na plane len trening a v podstate uz nic. Potom len oddych :)
binghi, omega, však vy ste tiež poriadny nespáči,.....a skúste mi oponovať, chech,...
nezufaj, ja fandievam naším v športoch, aj keď ich nepozerám . Som veľmi, keď naši vyhrajú ...
jeeej, to ten kolačik jablkovo-škoricový, čo si kedysi spomínal?
nooo, moje plány na dnes? tak ja som online väčšinou aj v noci i vodne, to by som nebola ja,...
nezufaj, aj ty "teraz" spíš a v noci budeš buntošiť? či tvoje plány aké?
:D ak ti to vecer pripomeniem, tak len dokazem ze som tu a tak sa nemylis :D
len som si uvedomil, ze pride tazky tyzden, tak na nic ine ako usmiatie som sa nezmohol :P
bing teoreticky by som tu byt mohol a u mna to aj tak byva, ze z nedele na pondelok buntosim tak uvidim ako dnes :) ci ma unava zlomi alebo nie :) aaaaa mam aj Teba v zozname dnesnych nespacov :D
a budes tu aj ty nezufaj ;)
ak sa mylim tak mi to vecer pripomen :)