Prečo ešte nespíte?

0mega

Ale no taaak.. Aj tebe vyskocila reklama ze Wellness za ~70eur ? Si vezmi ze ja by som platil za to 1 uncu zlata a henti ju tam hore v reklame ponukaju za zlomok ceny :D:D:D

0mega

Nerozumiem :D Ale nevadi, to bude tym, ze tu je chaos, asi musim hodit jednu uncu zlata von oknom a budem mat pokoj, ejha ak by som mal zlato :D Ako mam slusne vyprevadit navstevu, ktora sa tu zabava? Ako nechcem kazit zabavu, ale kamos volal pred 23:00 ze ci moze skocit na chvilu sem.. A ako vidim, dopadne to ako minule! Odide o 5:00 :D:D:D Ako ja mam energie dost, ale zajtra po tomto musim aj upratat :D

omega, nebuď zlý, na to sa iná odpoveď nedala vymyslieť :) a jeansy ešte v časoch rimskej riše neboli, ehm, mám taký pocit :D

0mega

Nooo, preco taka otazka, len chcem mat prehlad, ake budu moznosti, ked nebude euro, ale zlato ako platidlo :D Tazke wellness cooo :) Inac vyborna odpoved, vidiet ze sa vyznas, ak to nebol tip ;)
Velmi vela ludi, co to aj studovali, mi povedali, ze maximalne 1 jeansy a 1 veceru. Co nie je fakt, pretoze fakt je ze (zalezi od roku a miesta pobytu) v tej dobe nebol problem z 1 unci zlata uzivit 4 clennu rodinu na 6 mesaicov (len jedlo). A to je celkom dost, myslim si - isto to dnes 1200Eur (cena 1 unci) nedokaze ;)