Prečo ešte nespíte?

ojka

fíha, tak to fakt umelecké diela, ale ten posledný, to je noooo, také moc kikirikííííí na mňa.....mi to prídu ako také slavnostnejšie kabátiky, ale možno to je len môj dojem....

oji, tak pre teba tieto:D
cdn1.iofferphoto.com
www.loveithaveit.co.uk
img.alibaba.com
www.muncom.com
www.muncom.com
heh a trochu extravagantnejší:)
images.blog.edelight.co.uk
umelecké diela

dokonca som videla jeden kusok za pouhých 270 :D keby to bolo aspoň na poriadnu zimu, ale to sa nedá ani poriadne vynosiť

ojka

jeeeej, to je krásny kabátik, ja by som taký brala keby bol napr. v hnedom alebo čiernom vydaní a samozrejme nestál by "LEN" 300 €, tsssssssss
ja tiež inak nerada nakupujem, ale oni sú uplny opak mňa, takže s tým existenčné problémy veru nemaju, heh, som zvedava, čo donesú....
joj, inko, sa smejeme, že v máji, ale počkaj, jak to rýchlo zbehne.... sa dosmejemee....

neviem či som zrovna multifunkčná :)
uvidíme v máji na obhajobách

á tak obchody :) chúdence baby..že súcitím:)
neznášam nákupy, no na jeden kúsok si brúsim zuby....aaaaaa...tak strašne sa mi páči jeden kabátik od Desigual:DD je to niečo podobné ako:
images.alujo.com
len v červenom
síce neviem či by som si ho obliekla...
ale už teraz viem, že si ho kúpim
len je trošilinku moc drahý ...cca 3oo eur:DD

ojka

išli vymetať obchody, to im ide fakt dobre, heh
nie, nie, ja som nejaký ten týždeň tu v BA, ale už v stredu v noci to musím zabaliť domov, aspoň chvilinku bude kľud od školy i práce....
eeeej, inko, ale tak my sme multifunkčné baby, nie? diplomovku zvladneme i bez banu, takeeeeeee čosi ani neprivolavaj....

spolubývajúce kam idú?
myslela som, že si domka
počuj, ale takto tie naše diplomovky nenapíšeme :D chcelo by to ban

ojka

hm, moje plány? asi diplomovka, diplomovka a pomedzi to asi diplomovka.... a možno aj trošku upracem v izbe, pustim si nejaku "klíííídek" hudbu a budem si užívať tú chvíľku, kým tu nebudú spolubývajúce....
ale taaaaaaaakto moc sa mi nechce... ale aspoňže je vonku pekne...

plány na dnes..hmm..kramáre, diplomovka a večer s kamošmi..a ty?:)
ojka, on nie je až tak známy, ja som kedysi dávno začula iba kúsok z toho v nejakej reklame a toľko som googlila ten úryvok, až kým som ho nenašla:D

ojka

inko, ja si pripadám, ako keby som zaspala dobu, heh, vôbec tú pesničku nepoznám, ale inak máš pravdu, ten spev je tam zbytočný (joj, ale som zlá) ale tá hudba je uňo ňuňo,.....
no čo, aké sú plány na dnes?

www.youtube.com
ojka toto sa ti bude páčiť :D
na tom som fičala na strednej..škoda že to nie je iba bez spevu, ten je tam totálne zbytočný :))