Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a ty si trdlo :P
ja som to vedel :D :D
nezufaj, ja som trdlo? ty si trdlooo...
noooo , ale ja som to myslela vážne, že som rozlietaná.... však ja, ako vrchná bosorka, lietam hore dole po intráku i po izbe...a som veru na boso,lebo tak sa lieta na metle najlepšie, ale čochvíľa to vidím zasa na hrubé ponožky.....
ojka :D :D :D :D :D ty trdielko moje male :D si ma teraz tak rozosmiala :)
ze som teraz taka rozlietana :D :D ja si to viem aj realne predstavit :) a stavim sa, ze mas aj bose nohy :P
Inko, ty si trdlo, ale no čo, je mu aspoň takto dobre, nech sa zabaví,... a od kedy si tam chcú drobca nechať?
juhuuuuuu, aj ja som na nezufajovom zozname...Snáď budem v stave schopnom vás tu dnes ešte postrašiť... No čo, hodil si si toho šlofíka? lebo keď tu neskôr ešte dojdem (lebo teraz som ešte rozlietaná), tak ťa tá prehra v piškvorkách neminieee...
ahoj Inko urcite si aj ty na zozname :) chcete vediet zostavu? Tak Inko, ojka, bingham, omega, system a mam taky pocit, ze sa ukaze aj dobra vila :) to je môj odhad :D ak nevyjde tak nevadi :D
Lukasko sa vola drobec, ze? Musi mat z Teba radost inko :) tak ja mu prajem aby si mu tu radost stale prinasala :) skôr sa uzdravi, skôr mu to ubehne a v neposlednom rade to aj do Teba nieco vleje ;)
klop klop
nezúfaj, dúfam že aj ja som na zozname :)
ojka ešte som mu nestihla nič kúpiť, chcem si na to nechať čas, aj tak by mu čokoľvek bolo na nič, lebo len leží
ale čo smrádek, dobre mu je..s mojím ipodom plným hier..som si všetky aplikácie kvôli nemu vymazala aby sa mu tam zmestilo čo najviac hier
nezufaj, eeeej, silné reči,..... v noci ti nedám šancu, prehráš ľavou zadnou bez milosti....
tak choď teda načerpať sil, zdriemni si, pekné sny prajem
no nic chytila ma unava idem si zdriemnut :) to je dobry nabeh na moje buntosenie dnes :D tak ahojte zatial :)
ojka aj tak by si prehrala :D ahoj zlatičko :)
nemas ma :P hladas dobre :D