Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nezufaj...no popravde...som asi minutu strnulo kukal na tu fotku....ja som si ju pamatal inak....a dost inak :DDD
omega, budem zajtra silno držať palce, nech sa podarí a zachráni, čo sa dá....
inko, oči -to je asi jedno z mála, čo je na mne relatívne ok, ach...
nezufaj, neboj, i vitamíniky sa budú rozdávať, ale až v ten správny čas... zajtra nech ti to rýchlo ubehne v práci
nebuntošte tu teda dlho, lebo nikdy neviete, kedy vás tu prídem skontrolovať a postrašiť... priletím na metle a bude tu poriadok....
nezúfaj, iba vlasy :D žiadna tvár ani nič :)
to iba ty si mal tú česť :DDD
Zajtra idem do BL :D
šak na fotke vidno IBA vlasy :DD
a stenu, o tú tam išlo
ale samozrejme je to velice neaktuálna fotka :D teraz mám veľmi tmavé
inko sa odhaluje :D :D
zase pozor...lost mal niekedy diabolske myslienky :DD...ale to ma aj omega ;)
hmmm inko...ty si si sa ale poriadne zmenila teda...minimalne tie vlasy....normalne nechapem....musim sa ist este raz poriet :DDD
No zajtra budem musiet vela makat, pretoze nejak sa veci zomleli, a ani neviem ci sa to da zachranit :-)
Kazdopadne ak bude prsat, alebo take nechutne pocasie, tak mi to len pritazi..
Ale tak nech si to cert zoberie.. nech prsi je mi to jedno, bolest je len docastna :)
omega, no moc krásne zajtra nemá byť,.... ale jedna dobrá správa by to bola,... a to, že ak ťa lost i posadol, určite to neznamená nič zleho...
ojka, no veď vidím, ze nie si stále ok... tak daj aj očiam trochu oddychu a vypni pc... zajtra bude lepšie:)