Prečo ešte nespíte?

*inko

:DD
aspoňže bol vynaliezavý nie? :) to sa cení
aj som zabudla, že ti z krku vyberali to znamienko... mojej sestre tiež budú, presne dneska som jej ho prelepovala, takže sa mám tešiť na domáceho robota? :)))

tak ja ťa chválim teda:)
tlesk tlesk
už si si aj odvykla za ten čas hýbať hlavou, však? :D

ojka.

no ten telocvikár si vždy vybral nejakého obetného baránka a pomáhal mu to predviesť ostatným... lebo však on sám sa riadne ani nehýbal....

ojka.

inko, viem, že si to myslela na rehabilitačné....
noooo, ja som cvičievala rada,ale hlavne skákanie cez kozu som mala rada ... ale len poza chrbát, aby ma ostatní nevideli, lebo som mala zakázané cvičievať....
inko, noooo, tak mračiť sa predsa stále na vás nebudem, ...heh
ale sa ti musím pochváliť, že už nechodím jak robot,už viem aj hlavou kapánek pokrútiť, tak poprosím pochvaluuuuu

*inko

ojka, ten váš telocvikár vám ako všetky tie cviky predviedol? :D v powerpointe cez dataprojektor? :D ták vážení, na tomto slide si ukážeme ako sa hádže granátom

*inko

jééžiši ojka, ty si konečne dala smjlíka.. vďaka mojej nepozornosti..súhlasím, tak nevzorná pacientka som, to je pravda :D
počkaj ale ja som nehovorila o cvičení na telesnej, (to som mala rada) ale o cvičení s rehabilitačnou sestričkou :)

inak, aj my sme mali podobného telocvikára :D
fuuha, vieš čo, ja som ti mala jedine problém s "kotúlom letmo" kotrmelec s preskokom osoby skrčenej pred žinienkou...joj... to bolo zlé :D ja som vždy na tej osobe chudere ostala ležať, to bolo veľmi zlé, ja som z toho bola taká zúfalá :D

ojka.

inko :DDDDDD zlatenko, som písala NEVZORNÁ a nie nervózna...
ale také odporúčania znám, žiadne behanie, skackanie, tancovanie, atď. atď....
ale my sme mali tiež takého telocvikára na zakladke, že bol asi viac širší ako vyšší a také že šplhanie, stojka, kotrmelec, skákanie cez kozu, tak to nam akosi predviezť nevedel, heh
tak to je paráda, že malý už tak "frajerí", som veľmi rada, že to dobre dopadlo...
jooooj, ale colu ja nemám rada,... jediné raz za čas si cŕknem kofoly ale coca coly a ostatné coloidné veci fakt nemám rada....
ono aj gumenné medvedíky su zdravé a ja by som ich mala do seba pchať celé balíčky, ale ja to ani cítiť nemôžem... (-:O

*inko

malý sa má fajn, dneska sme spolu šli autom domov:) je to frajer, bude ok

a tebe sa ako vodí? :) čo tvoje kostičky?
dúfam, že si si nebežala kúpiť colu :D

*inko

ja nervózna? :)) ale nie, nie som, tá stará sa sama ledva vedela zohnúť, hlavne že mňa tam na žinienke kmárila a tešila sa z toho:D
a že :"slečna, žiadne skákanie, tancovanie vo voľnom čase, lebo sa vám posunú stavce" ...no tudle tudle, viac som neprišla
ja neviem ojka, keď mne tí lekári prídu čoraz pošahanejší..dneska prišla sestra z práce s tým, že pán primár zavelil, že treba piť coca colu, lebo je vraj dobrá na kosti :D a nerobila si žarty pritom.. ( no ale to je taká "nemocnica"... vedúcu ekonomického oddelenia pristihli kradnúť v nemocničnom bufete:D)

ojka.

inko, ale no tak, čo to malo znamenať s tým lostom?
eeeej, ty si ale riadna mrška-potvora.... taká nevzorná pacientka z teba... a čo drobec? jemu sa ako vodí?