Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:) wevi, super, no aj tak sa vám to už kráti :)
jej teraz mi napadlo- budete mať krásne Vianoce s novým členom, hehe
včerajšie peckovanie susedu prebralo k životu
od rána spieva árie jednu za druhou...
vyhlasujem jej vojnu
ojka, keď budeš poslúchať, tak ti jedno dielko nechám v škole na vrátnici :) bude len pre teba:)
Dobre rano vospolok.... ja len poslusne hlasim ze na zapade nic nove ;)
A prajem krasny den!
alf, tak veru treba, tak, nech nie sú preležaniny :D a nech sa niečo dobré zasa sníva....
-..-
-..o
_.._
...alf obrátiť na druhá strana...
jajka, no aspoň jedná živá dušička....
no ja ti neviem, asi všetci držia bobríka mlčanlivosti...
caute, co je tu dnes tak ticho?
zdravíčko (:
inko, potom by som vobec nenamietala, keby si sem-tam sem hodila nejaký tvoj výtvor....
inko, no čím že si susedu potešila, čim? :D
wewi, tak tak, pekne nám podávaj hlásenia, my budeme len radi všetci (:
ufff, ale dnes bol inak strašný den... od rána až teraz do pol siedmej v škole byť, to je zaberák...
a vám ten deň ako zbehol? (:
no caute baby :))
ojka, tentokrat papier..taky štrukturovaný..pripomína plátno :)
joj ale ja som včera maľovala do pol dvanástej :D
wevi, ohlas sa potom každé ráno, až kým nepôjdeš do pôrodnice..aby sme potom mohli na teba myslieť:)
a nie len v tejto téme je ticho...aj moja suseda nejak čučí..tak trošku vypecukujeme? :D:D basy a tak..hmmmmm:) ano:)
Ahojte baby a chlapi, kamze ste zmizli vsetci?
Ojka, zase nebud taka skromna :) ono komplimant struhat nemusel keby ze ho neinspirujes!!!
Inko co pekne si namalovala? Pochval sa!!!
Ja morske potvorky mozem... kedysi, ked u nas boli dostat len mrazene to bol hnus, ale ked to je cerstve a spravne pripravene, tak je to parada :) ale tie ich omacky - najma s takym tmavym belgickym pivom su skvele :)))
Tak aky mate dnes den?
taaaaak ja idem teda kdesi čosi ešte asi...
pekne spite zatiaľ...