Prečo ešte nespíte?

Weva

Dobre ranecko... Na hranolky musite prist sem, do Belgicka - tu z toho maju narodne jedlo :))) a rozne omacky :) aj ked tiez ich jem raz za uhorsky rok, vacsinou s navstevou....

To je parada, ze ma zdravie opat cervene licka :)

Ako ako? Tu po starom vsetko...

ojka.

ranecko nespaci,vstavame,budiiicek,slniecko je uz vysoko(cochvilka),do skolicky,do prace. Pekny zaciatok tyzdna zelam vsetkym ((:

ojka

inko, aj ja som si akurat všimla tu peknú červenú, ale popravde som si začala zvykať i na tú fialovú ((:
taaaaaak potom sa dobre vyspi, nech sme zajtra v školičke, v práci fit (:
brú noc prajem aj zvyšku ne/spáčskeho osadenstva (;

ojka

ja strach zo spolužiakov nemám, my si po prezentáciach niekedy aj tlieskame, pokiaľ nás vyučujúci nezrušia :D ale nejak to jednotucho vo mne je... (-:O ja mám trému, aj ked tie veci viem a učila som sa ich... jednoducho vždy PRED tréma je, ale ked už je skúška, písomka,tak to opadne...
inko, tvoja vízia do budúcna, leto 2012 sa mi velmi veľmi veľmi pozdáva (: nebola by som proti, keby sme sa len tak ladne preplachtili cez oba semestre... (-:O

*inko

vies co, hmm..trema je u mna, ked sa necitim pripravena na 100%.
ale ked viem, ze vsetko viem, tak sa nie je coho bat :D

*inko

joj, tak ja sa na svoje prezentacie vzdy tesim :D jednak ze to budem mat dolu z krku a na druhej strane - ja mam tak fantastickych spoluziakov, ze este sa zvykneme aj pochvalit navzajom, takze to aj ocenia..sem tam :)
a pred skuskou ma tiez sem tam chyta panika:)
momentalne som taka nesvoja z toho, ze este ani nemam podaktore knihy a uz by bolo treba zacat to aj citat... niektore tie biblie maju 400 stran, je toho mrteee... a tento semester som polavila. dost vynechavam skolu, tak teraz sa citim tak neisto pred skuskami... neviem ani pomaly co ma caka :D
bozee... idem sa asi poriadne vyspat, zobudim sa..a nic z toho nebude pravda dobre ojka? bude leto 2012 a my budeme uz otilulovane niekde relaxovat :)

ojka

inko, to teda som :D by si nepovedala, čo? započty, prezentacie, skušky,... amen s nami :D teda so mnou.... ale tak zasa mňa to dokáže aspoň vyhecovať a potom to je už v pohode (:
ja niekedy prekvapujem samú seba ((:

*inko

ojka ty si taka tremistka? to by som nebola povedala :) sranda, obcas ma prekvapujes ty trdlo :)
dakujem za pesnicky...vsetky lubim :) vsetucky

ale po dlllllllhom case sa budem vyzivat znovu v trance..diky nezufaj..toto je super..tak uz viem na com budem ficat dnes vecer :)

www.youtube.com