Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Dobrá víla, hej, on študuje tiež v BA, tak sa vídavame dosť často... a na víkendy nechodím domov zakaždým, tak je to v pohode...aj teraz ťahám takú fajnú trojtýždňovku v BA ((:
joj, darčeky, to je osobitná kapitola, neviem čo kupiť a hlavne, že ani kedy (: ale ja už niečo vymyslím... ale keď dostaneš nejaké dobrá napady a inšpiráciu, tak sem s ňou, budem len vďačná (;
a to máš to vypomáhanie na nejaku dlhšiu dobu? (:
Ojka, jj, v takom som bola aj pred 2 rokmi vypomahat a bolo to v pohode, ale nejedna sa o ten isty, tak uvidime :P.
Ty ojka a to potom kedy stihas frajera?:P Jaj, ci ty nechodis domov vlastne kazdy tyzden, ci aj on je v Blave? Ano, ten cas velmi rychlo uteka, dnes som mala v plane skocit rano kade-tade, nejake inspiracie na darceky, lenze zas nam haprovalo auto, takze som ho po nakupoch vzala rovno domov... Vobec neviem co komu kupit, mam nejake napady, ale....no nvm...nechcem to nechavat na poslednu chvilu, chcem to mat uz koncom mesiaca "z krku".
dobrá víla (((: no ulohy predsa treba robiť večer, v noci, cez víkendy a voľné dni :D tak sa teším, že hádam niečo cez tieto dni postíham (:
noooo, ale tak hlavne, že sem tam sa ti čosi najde, stále lepšie ako nič... v budúcnosti hádam niečo nájdeš aj podľa tvojho gusta, držím palce (;
a to v tom suvenirovom obchodiku by bavilo možno i mňa, ja mám také prkotinky veľmi rada (:
uff, budúci týždeň samizda, že začínajú už aj vianočné trhy... jak ten čas rýchlo letí....
ojka, wow, sikulka! Ja by som to tak nahusto isto nezvladla...neviem, kedy by som potom riesila skolske povinnosti, no klobuk dole. Ja som este aj taka chaosnicka, takze vtedy by to bolo uz totalne o nervy.
Ojka, v podstate nenasla, vedela som, ze tu u nas nemam temer ziadnu sancu. Este aj na vykladanie tovaru maju obchodne spolocnosti tuto vraj vlastnych ludi a jedine, co by mi vedeli v buducnosti ponuknut az sa uvolni(aj to iba kaufland) je praca v pokladni a to moc teda fakt nechcem... takze ak sa naskytne, prepisujem text jednej tunajsej firme, takze to je v pohode, nedavno som zas prekladala jeden text predajnych tovarov, ale to bolo take lahucke. Este na december sa mi mozno podari vypomahanie v jednom suvenirovom obchodiku, tak uvidime. Natrvalo nic moc a hlavne ma mrzi, ze nic v nejakej oblasti, v ktorej by som chcela v buducnosti posobit.
ojka a veruze treba uz teple veci, dnes som bola vonku so psikmi a skoro mi usi a ruky odmrzli, takze bez ciapky a rukavic uz ani ja nejdem na krok, brrr...
dobrá víla, to tu v BA je veľmi hustá hmla, aspoň keď som šla dnes peši na intrák, tak to vyzeralo ako z hororu (((:
a chladno, brrrrr, ja už poctivo klobučik, rukavičky, šál, a budúci týždeň vytiahnem aj kabátik (;
nooo, takto, ja v pondelok doobeda v školy, poobede v práci, ... v utorok a v stredu som do tmy večera v škole, v štvrtok mám naobed jednu hodinu, tak doobeda i poobede v prácičke a v piatok v prácičke.... takže to mám veselô ((: ale od zajra mám predlžený víkend, tak sa môžem aspoň naplno venovať iným povinnostiam (:
zatiaľ inak všetko stíham len tak o chlp, ale stíham ((:
dobrá víla a ty máš nejaku prácičku?
Ojka, hmmm, ty si tam teda kazdy dne ked nemas skolu? mas moj obdiv, mne by sa teda nechcelo skoro kazdu volnu chvilu travit (ak nie v skole), tak v praci... :-/....musim si zacat pestovat lepsiu pracovnu moralku. A stihas to popri skole v pohode?
Aj vy ste mali dnes pocas celeho dna hustu hmlu? U nas bolo cely den take sero, hmla a brrrr, velky chlad. Ked na Vianoce nebude snezit, brala by som aspon toto dnesne pocasie, take intimne sviatocne alebo co :D.
zdravíčko (:
wewi, ja rada kecám o zbytočnostiach života, len viesť monolog - tak to mi nie vždy sedí (((:
inak, mám radosť z tvojich pravidelných hlásení (;
ja od rána do tmy buď v škole alebo v práci, tak mi tie dni rýchlo ušli a teraz sa mi zasa nahromadilo toľko povinností, že neviem čo skôr...ale nejak to zmaaaknem, spávať predsa nemusím :DDD
fuuu, obed, tak to mi pripomína skutočnosť, že som hladná ((: ach jaj,... wewi, ty si mala čo dobrého?
jej, martin, a ty si sa sťahoval? (: bolo v tom balíku aspoň niečo dobrého? ((:
zuzic, čau kočka, už sa intenzívne pripravuješ na vianoce? (((-: v škole poslúchaju?
inko, to si píš, že budem posluchať :D a rada si tým pádom vyzdvihnem maľované prekvapko na vrátnici (:
inak, na beánku sa dnes nechystáš? aaaach, na Polemic bych ja veru šla, tých mám rada...
kuk;) ...sme tu niekto?
:)
:-) prišla mi prvá pošta- balík na novú adresu:-)
Haha, arie?? No Inko, to na Teba vytiahla iny kaliber :))) Ja by som to asi dost tazko zvladala sa priznam!
No ak vsetko pofici podla planu tak sme uz coskoro 3 :) a na Vianoce bude veselo... budu to moje prve Vianoce bez nasich a tak,... proste len moja nova rodina... bude to zvlastne...
Aky mate den? Co dobreho na obed? To tu uz nik nekomunikuje o zbytocnostiach zivota?