Prečo ešte nespíte?

*inko

no vidíš D: každému sa sem tam "stane"
heh..ale ja si pamätám, že aj ty si odkladala zošity do chladničky tuším :DDD

tak vieš, spravodlivosť nespravodlivosť..ja som celé 4 roky samé seminárky písala a ticho som závidela vám na účtovníctve, že vás také obchádza :D hehe, tak sa vám to vrátilo :D len pekne píš a prezentuj, ono sa to celko zíde:)

a ta spolubývajúca zas nespravila toľko škody, veď niektoré tie laky na vlasy "voňajú" viac než by mali :D

ojka

inko :DDD ja som v posteli :DDD tiež som si spravila pohodlíčko a robím ešte tú prezentáciu (:
ach, kam sa podela spravodlivosť sveta, keď nám nadelili ešte aj toľko zápočtov :D
inko, mojej spolubývajúcej sa raz stalo, že bola v kupelke a miesto sprejového deodorantu dala na seba práve lak na vlasy :D a tiež to bolo samizda po nejakej beánke, že bola nedospatá a musela do školy ((((-:

*inko

ale nie..on nepije :) len v začiatkoch sme vždy srandovali, keď sme šli niekam von, že pri pivku si spomenieme na toho druhého :D
no veru pronto, veď to je tiež v podobnom sprejovom obale :D ale nešlo nič z toho našťastie

a započty ani moc nebudem mať..iba jeden asi

a prečo neležíš ted av posteli keĎ to máš tak rada? veď seminárky sa dajú písať aj poležiačky :D ja som toho príkladom :D

ojka

fíha, on si tak ľúbi vypiť? ((: nerob tu z neho alkoholika :D
Pronto!!! ???? inko, ty si jaká zlatá :D aspoň si potom nezapadala prachom :D
nooo, ono sa to možno nezdá, ale ja milujem spánok.... vedela by som dlllllho ležať v posteli a oddychovať... (((: keby bolo keby :D
uau, to je super, že máš tie prezentovačky za sebou... budete mať aj nejaké zápočty? no keď zvládnem budúci týždeň, tak potom bude možno už len 1 seminárka a 3 započty, oujeee, to bude masaker ((((-:

*inko

jéjda, tak to si užiješ, hmm... a kolko ich ešte musíš pripraviť?
ja som dneska mala jednu prezentáciu. tak sa zdá, že poslednú..našťastie tento semester sme ich mali málinko..jedno šťastie
noo ten spanok nie je až tak zbyotčný. možno pre teba, ja si rada schrupnem :D nepotrebujem spať dlho ale dlhodobými spánkovými deficitmi sa stáva zo mňa mimóza:) naposledy sa mi stalo, že miesto laku na vlasy som si do ofiny začala striekať Pronto... takže u mňa môže mať nevyspatosť aj vážne dopady na zdravie :P

nezúfaj, no ja neviem čo s ním je...asi zas pije :D dufam, že je ok:)

ojka

inko, tak nemaluj, nespi a buď tu :D však spánok, to ti je taká "zbytočnosť" :DDD
psssss, na budúci týždeň mám v priebehu 2 dní mať 3 seminárky a jednu prezentáciu, tak to nemôžem nechavať na poslednú chvíľu :DD
ozaj, ozaj, a kdeže sa nezufaj tára, keď ho tu zasa nejaký ten deň nevidno? tssssss......

*inko

ojka, aa nechce sa mi malovat :D prvotne nadsenie uz opadlo, hehe...zajtra skusim zas

a neseminarkuj uz tolko, ved to sa ani nepatri :D pozri kolko je hodin, trubka

ozaj, nezufaj, si zase slopkal cez vikend.. videla som videla :DD čo si to mal v pohariku?
no...inak toto je sranda :D som sa rozlucila
a stale som tu :D a idem sa este zahrat "vedla"na jeziska:P

ojka

inko (: ja si tak akurat trsám na izbe pri písaní seminárky (((: ale musím sa pochváliť, 7 strán napísaných, ešte musím zbúchať jednu prezentáciu do ppt a dovolím si ísť na chvíľku pospať (-:O
tak teda pekne maľuj, seminárkuj, oddychuj a spi :D bru noc ti prajem....
martin nooooooo, ja sa snažím byť celkom optimista, ale ty si samizda až moc veľký v tomto :D
banda jedna, a ako idete zajtra využiť to voľno? (:

*inko

aha, teraz pozerám, že si s pýtala na beánku :)
uhh.. noo..nikto známy nejde, takže budem poslušne sedkať doma
dúfam, že ty už trsáš :) keď máš ten polemic rada...ja ho už mám trochu pokrk, keď strašil skoro každý rok na našej beánke :)

bru nocku