Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, snáď sa bude aspoň jedna páčiť (:
nezufaj ((: teda vy chlapi máte slabú výdrž v buntošení v poslednej dobre (: tak krásne sny ti prajem (; o niečom peknom...
porozprávať sa porozprávam, ale žiadna verejnosť, žiadne vystupovanie a basta :D ja niekedy už aj v škole trpnem, ked mám nejaku prezentáciu a to vlastne prezentujem len pred kružkom a vyučujúcim....
ale no, to by sme neboli my, keby sme o jedle v noci nekvákali :D
inko, pesničku ti pošlem, ale truchliť nebudeme, dobre? (;
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
pre inko :)
www.youtube.com
vsetkym prajem dobru nocku :)
ale nebavme sa o jedle ojka :) ja som stale plna toho kurata
nemas nejaku dobru pesnicku? nieco nostalgicke? tak by som si potruchlila:)
ojka ale ty by si vazne bola super moderatorka...napriklad ja..by som tam stala ako puk
niekto by tam vysvetloval napr. pripravu nejakeho jedla..pridame toto pridame tamto...a ja ze - hmm..tak faajn:) - nic by som sa k tomu nevedela opytat :D
zato ty :D
inko, tak na to si pamätám :D
hm, a odvtedy moc špekáčiky a hranolky nemusíš? ((:
ojka. hmm..malicko..skoro vobec, jedine v mekaci k mc chickenu..ale to tiez raz za uhorsky rok
raz som sem pisala o mojej super veceri, ked som prespavala v opustenom sestrinom byte...a v chladnicke mala len hranolky a jeden spekacik:)
a aj to mi prihorelo
omega, to preto, lebo si všetky asi rátajú kalorie, a nejedia nič smaženého,po šiestej večer nejedávajú.... tak taká ja nie som :D ja som schopná otvoriť chladničku aj o dvanástej v noci a jesť :D (-:O
inko, no poďme, poďme, ty hranolky s čím? (:
ojka, malokedy pocujem od zeny, ze ma rada vyprazany syr ;)
pockaaaaaj! co je co je?