Prečo ešte nespíte?

votrelček Alf

O..O
Alf tu byť od kedy narodil na raketa. Alf robiť zle škaredym človek.
Lost tiež škaredy???
Alf tiež poslať GN. /čo byť GN?/

ojka.

lost, pokiaľ tá mrkva stráca tvar a je nadpriemerne ohybná, tak to už radšej nepapaj :DD
stará parta sem tam nakukne, raz ten, raz onen, ... ale oneeeee, neviem, či si postrehol, wewuška už má malinku Ulriku (((:

lost

ojka.

dik :) a ty sa mas fajn? :)
hmm, mrkva.. to mi pripomenia ze by som konecne mal odstavit tu ktoru som kupil pred par dnami na odstavenie :D vzdy ale uprednostnim kolace :(

inac chodi sem este "stara banda"? :)
myslim staru klasicku zostavu, nezufaj, system, bing, laurina, jajka, dobra vila, weva, nyky, zuzic a spol (hmm, to bolo vela ludi co tu chodilo, specalne do tejto temy myslim :) ) ? :)

sansara

:) tak pri mne by si sa mal lostik ako prasiatko v žite :)) Lebo Ja veľmi rada vyváram a vypekám samé dobrôtky...no babka isto nie som ;-) :))

sansara

16 rokov..
Mala som ju od šteniatka...čiže prežila som s ňou hrozne moc...ešte v lete som s ňou bola pri vode, plávala, mala som ju veľmi rada...no potom..

Hlavne, že Tvoj poklad Ťa poslúcha :) aj keď živý je až až ako čítam :) nič sa teda nezmenilo))

lost

jasnee, kolace, vsetky :D preco nie..
inac zvlastne je, ze som ako moj pes :D ani jeden z nas nema "limity" ked sa jedna o dobroty :)))
len jeme do prasknutia :))
rezniky..kuracie..priamo od babky :)
tie mi vzdy pripomenu stare zlate casy dectva :)

ojka.

zdravíčko (:
lost, no dúfam, že nasledovné dni prinesú len samé dobré veci, lebo inak to zatiaľ moc ružovo nevyzerá.... (-:O
inko, poctivo diplomovkuješ?
či prečo, banda jedna, ešte neodfukujete?
mňa chytá tiež nejak hlad, asi mám chuť na mrkvu, chrum, chrum...