Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
O..O
Alf postráži lostovi jedlo.
este neviem aky su :D
uvidime..
no dnes, uz nechcem, musim si stanovit limity :D
hmmm. ty ma "zvadzas" s jedlom :D ale nieee
pockat..
ja som to myslel tak, ze do 0:00 tj DNES si nic nedam :)
uvidime dokedy vydrzim nespat :) zajtra nemusim vstavat skoro, aspon dufam, ak sa nemylim (ako minule, pche...)
ale mam to dnes cerstve hrozno :) to rychlo starne.. neeeeee, pockat o 0:01 alebo hned? :D alebo do rana? :(
blbe je, ze ked jem vela, uz ani tu chut jedla si nevychutnam, lebo doslova to do seba tlacim, ako keby ma niekto s tym chcel utyrat k srmti :D
lost :D noc je mladá, podľa mna do seba ešte niečo dáš :D
tak to je dobre, že sa to v tej práci dá ako tak vydržať (: kolegovia sú na teba dobrí? (:
heh :) stanek je taky mily? no ja neviem, nabuduce tu fintu vyskusam, budem sliedit ked bude pred vchodovymi dverami a vbehnem mu do cesty :D
a on bol dnes v skole? hmm... a nam ta prednaska na ktorej zvykol prist ako host akurat dnes odpadla :D priznaj sa ze ste si niekam odskocili na kavicku
a este nie je co hodnotit, kedze je len utorok :D ale dneska som podala excelentny vykon, on dvanast nula nula do osemnast nula nula v kniznici, s notebookom, pracu som si pisala :)
a zapocty ako? plne pocty budu dufam
uhm, tak este raz dobru :)
ojka, ESTE NIE je zima, ZIMA :D
0C .. plus minus..
ked bude -20C to bude sranda :)
mne nevadi ist von so psom, ale ked je zima, musim sa obliekat a to nenavidim :)
ve lete je to super, zoberiem sa a idem prakticky tak ako som.. (napr v papuciach :D )
ale v zime sa to neda.. (resp, nie som otuzilec :D )
inko - no zeby ma psik omrzel? :D ako to zistit? :))) ani neviem co by som bez neho robil :D
lost, ma tak napadlo, ako sa darí v tej "novej" práci ? (;
inko, bruuuuu noc i tebe ((:
(ty tu len na tie stovky čakávaš, že? :D)