Prečo ešte nespíte?

lost

oh, to je skoda.. R.I.P .. a kolko sa dozila ?

no ten moj, nastastie to nebolo nic vazne, teda podla veterinara.. len prave nejaku cievku trafil a preto tolko krvi..

no ale nebolo mi vsetko jedno, uz som vymyslal rozne scenare co mu moze byt, i ked on to ani nevnimal... proste sa hral, ale ten druhy pes (vlastne to bola len 3 mesacna sucka :D ) tahala za ucho no..

asi take male znamenie, aby som na neho daval viac pozor :) .. musim asi prisnejsie selektovat s akou povahou psikov mu dovolim sa hrat :) ale je strasne zlaty :) cim dalej tym viac zlatsi :D az z neho bude zlato :D no klasika .. zvierata, psici :) "domaci milacikovia" - nie nadarmo sa im tak hovori :)

sansara

Ďakujem za odpoveď lostik ;-)

Chýbal si mi, dlho si tu nebol..

...no vidíš, Tvoj hafanko schytal no verím, že sa aj rýchlo vylieči zotaví a môže pokračovať v kopaní základov pre náš bazénik :) dúfam, že do leta to stihne)) .. no veru už bez pomoci môjho hafanka...lebo mi v septembri umrela :-( aj tak všetci obdivovali, že sa dožila krásneho veku...zatiaľ náhradu za ňu nemám žiadnu, chýba mi..

Krásny večer lostík maj ;-)

lost

*inko neni zac :) to bola vyssia moc - ja som to minule zufalo hladal, ked som sa nudil a skusal robit is grafy :) a hla.. teraz len tak z nicoho nic neviem preco, ale naslo sa to same :D neni zac :)

"zle" nie, ale ani "dobre" - ktovie neviem nezistim uz asi :)

len som rano zbytocne vstaval skoro, presiel polku slovenska zbytocne (napisal som si zly cas na stretko :D )
strasne zle cesty su tam :) ale pockat, mal som aj stastie :D celu cestu som isiel ako blazon a ku koncu, ked som bol uz 2km od ciela tak si hovorim "rychlo, ci pomaly?" ale teoria hovori, ze tesne pred koncom trenba spomalit.. a co nevidim :D policajt s radarom :D to je sila.. vacsinou je to naopak.. teda ako maturita - ucil som sa 1,5 otazky z 25, ci 30 .. a schytal som prave jednu, ktoru som sa ucil :) dnes hento to iste.. uf, luck :) too much luck.. a potom..

sansara
zijem :) ale mam sa fajn, konieckoncov sa nemozem stazovat :) dik ..

hafan poslucha :)

a tu naviazem na nedokoncenu vetu pre *inko a zaroven aj pre sansaru, ked sa pytate na hafana, tak dnes sa "pobil" :D resp .. "dostal" :D
ach chudak moj.. nic strasne nastastie, len trochu krvy.. jeho usi si asi priserne pritazlive :)

ale este PC mi blbol, neviem co mu je.. proste elektronika :D a este mi napadnu dve-tri drobnosti, co zneprijemnili den.

pekny zaciatok tyzdna :D

ale prezil som ho :D to je podstatne.. tak.. a ,,,... 'dalsi prosim' :D (dalsi den poprosim od osudu, nech ukaze co ma pre mna :D )

a ako sa zije vam? :)

*inko

lost, no to by mi nenapadlo :D a ja som tam pridavala rady a ktovie co este, a pritom to stacilo iba zoradit a natiahnut cele
dakujeeeeeeeeeeem :) na prvej strane v dipl., kde dakujeme veducim uvediem aj teba :D

diky dikyyyyy :))

a co si to vravel, ze ti priniesol dnesok? nieco zle nebodaj? dufam ze nie

lost

A co toto?
zorad si udaje tak ako chces aby boli v legende zoradene
daj vytvorit ten graf (nech si zoberie do druheho kolaca co len chce, zoberie si tam asi aj tak len nieco z poslednych riadkov udajov)
a potom ked ti to vytvori, tak klikni na to "ostatne" v kolaci 1, ono to ti "vyznaci" a potom pravy klik a hnd prve - formatovat udajovy bod
a tam sa uz da co to povyberat :)

*inko

ano ja som ten typ tiez nasla, som sa potesila, ale ked vkladam udaje tak to nechce urobit podla mojho zelania :D
neviem ci tie udaje treba nejak zoradit, alebo co s nimi... nikdy vysledok nie je ako na tom obrazku, do tych dvoch kolacov mi to rozvrhne ako sa excelu zachce :)