Prečo ešte nespíte?

lost

taky pocut hladu-nehladu mam, ked idem psat o 02:00 a vstavam o 6:00 a o 9:00 musim byt na takmer druhom konci krajiny..

cize som velmi hladny, ale neviem sa na to jedlo sustredit :D nech su to aj rezne.. neda sa :D divne.. mozno je to stresom..

ale vecer jem vzdy najviac :D uff.. teraz mi nie je teplo, ale TOPIM SA :D chapes co asi myslim tou metaforou :D

ojka.

inko, námám nič , ale už mi je len teplučko, dala som si kamilkovomedíkový čaj ((:
jaj, dnes mám za sebou dva zápočty a jednu seminárkovu-prezentáciu, tak zasa o nejaku povinnosť dole z krku...
tebe to ide ako zatiaľ tento týždeň?
lost, zima ti je preto, lebo nemáš energiu v sebe :D ked sa napapaš, tak ju získaš....
hm, ale ja by som povedala, že teraz zasa až tak chladno vonku nie je, či? (;
inko, ozaaaj, včera som stretla v škole pána Staňeka, to je taký zlatý "dedulo"....sme sa stretli vo dverách a to ti je taký gentleman, všetkých stopol, že nech pustia slečnu prvú cez dvere, no ja som z neho nemohla...milý (:

*inko

jasne ze chapem, mal si si zapisovat do notesa..a isto sa ti dost stikutalo, co sme ta uz naoplakavali :D uhh..no radsej na to nemysliet :))

ale nemozes byt hladny a syty zaroven :D teda nemoze ti byt zima a teplo naraz.
inaaaaak..vlastne mozes..lebo dnes sa mi to zrovna stalo...cely den som nic nejedla a ked som sa vecer dostala k jedlu cela nazhavena :D tak zrazu ziadna chut, kusok cohosi som zbastila a potom som mala pocit ze prasknem...takze v podstate som stale hladna, ale mam pocit plneho brucha :D no divne..asi sa mi zamkol zaludok :D

lost

ale ako ze ako mam vencit psa v takejto zime? :)

AKO som to zvladal minuly rok? ked som s nim bol vonku prakticky kazde 3 hodiny bez ohladu na denny-nocny cas? :D

nejak starnem..

mal by som skocit niekam.. do teplych krajin :D

lenze v europe nie je teplo asi nikde uz :(

a neviem plavat, aby som preplaval more..

to je zle..

lost

*inko

no niekedy som sa prichytil, ze som si myslel ze "tak toto musim poropzravat na zdravi"

:D

lenze nesiel pc, nesiel net, neslo nic :P

takze nic z toho..

divny pocit :) ako clovek co bol na nete 12 hodin denne... velmi divne.. nie ze by sa nedalo prezit, avsak.. zrazu som mal "tolko casu" ze az... ako robit som musel, lenze casu na myslienky :D neviem ci chapes co myslim :D neviem co myslim ani ja :D