Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, môžeš kľudne spávať, neboj , nevzala :D
hm, ja keď tak premýšľam, tak som so staršou generáciou necestovala ani nepamatam..... ale naposledy viem, že pristúpili v trenčíne takí postarší manželia, lebo ich sprievodca vypoklonkoval z IC, lebo oni nemali kupene miestenky...... aaaaaaaaale tak moc moc nahnevaní boli, ale mohli byť len radi, že im odpustil pokutu
.... ja som takých ufrflaných ľudí dávno nevidela :D
ojka! dievca dufam ze si si nevzala:D
haha, ale mile od nich:)) že ako ľahko sa kontakty nadvazuju co
mne je zase vždy smiešne ako sa ľudia chcú strašne silou mocou so mnou vo vlaku rozprávať- to teraz myslím na staršie generácie :))
a už sa len vnútri smejem, keď si otvorím zošit a tetuška "no čo slečinka, čo študujete?....aaj moja vnučka tam chodí" hehe ale vždy ma to poteší:)))
inko, to vážne? :DDDDD tak tie metlácke časy ma dostali (((-: dnes ma zasa núkali koláčmi asi traja z tej party a potom keď prišiel revízor, tak ešte aj jemu dali (((: sranda-ludia to boli... takí pohoďáci...
počkaj počkaj :D toto sa aj mne stáva :DD
ale veď čo na tom, keď sa ľudia nepoznajú..zasmiať sa spolu môžu nie? :D
asi pred dvomi týždňami keď som cestovala, tak taký seriózny chalan v obleku podával ISIC revízorovi a ten si až okuliare musel nasadiť...a hovorí, panečky, šak toto je na fotke vaša sestra ne? :D a mladý mu nato: nene, to boli iba metlacke časy s dlhými vlasmi
jaj a mne minule orazítkoval miesto lístku ISIC :D trulo
inko, lenže ak sa k tebe do vlaku posadí "schopná" parta, tak ja sa musím pri nich jednoducho pučiť od smiechu i ked ich vobec nepoznám (-:O
taaa, teda bru noc ti prajem, hlavne si oddychni, nech ten ďalší týžden dobre začne a v pohode tie veci dopíšeš (;
vo vlaku sa najlepšie učí :) resp. čo iné sa dá vo vlaku robiť..ak teda si človek chytí nejaký ten flek na sedenie
ale nerozbehla som sa práveže... dlho mi trvá kým nájdem schopné údaje...samozrejme všetko zo zahraničných stránok, sem tam sa v nich ťažko orientuje
uh,.neskutočne som unavená, asi to balím..bože zhnijem tu v tejto posteli
tak sa maj ojušík... nech sa ti zápočty vydaria :)
fíha, tak ty si sa nejak rozbehla,.... môj víkend? tiež plný učenia, treba zasa zarezávať, tento týždeň sú to "len" 3 započty a jedna seminárka , mám z toho všetkého jeden krásny chutný guľáš, lebo som sa začala do toho kukať až vo vlaku (-:O
ale kde..práve si robím malu pauzičku ale veselo si pracujem uz tri dni vkuse..preto nevyliezam z postele :D
a ty co, ako vikend? :)
ejha, chumelilo? a u nás nič, len pekne mrzne a mrzne ((:
inko, čo ešte nespíš? povinnosti? či sa "flákame"?
:)
zajta má byť ešte o kuštik teplejšie..inak v piatok tu trochu chumelilo :)