Prečo ešte nespíte?

ojka

"Slovník cudzích slov":
definovať - zbavovať sa Fínov
termofor - vtip o homosexuáloch
dogmatik - pes vycvičený na matematické úlohy
poľovačky - vrecká polovičnej veľkosti
demisia - pozdrav Maďara Demi Moorovej
analyzátor - nechutne servilný človek
vendety - výkrik záhoráckej mamy vyháňajúcej deti na dvor
matrika - po záhorácky "mat hovorí"
doktrína - poľný záchod pre vojenských doktorov
kongeniálny - úžasne nadaný kôň
Snehulienka - dievčina fajčiaca aj v najväčších mrazoch
Philips - upozornenie Filipa aby bol ticho
semester - navigácia Estery na určíté miesto

ojka

lost, si toho štupla asi riadne navnadil, sa mu to zapáčilo :D ale nerozmaznávaj ho zasa... niečo mu schovaj aj na vianoce ako darček :D

ojka

hmm, no ja som na bc.študiu študovala aj počítače, ale to je pre mňa viac menej nutné zlo, z programovania v rôznych jazykoch neviem už nič (-:O nejak mi to po štátniciach samo vyfučalo z hlavy a tak som sa vybrala čisto účtovnickou cestou (-:O teraz ovládam len na čisto užívateľskej urovní, pár vecí čo potrebujem ovládam, a to mi k šťastiu zatiaľ stačí (:
inko :D no však možno sme sa ich aj spýtali, len o tom neviem :D
ja moc takéto mikulášovanie so "živými" mikulášmi nemusím, skôr len v diaľke pozorujem (: to mi je príjemnejšie...

lost

inko - no tam som zacinal na modrej :)

a instruktor ze "omg"

no ale potom som si trufol na cervenu (stredna uroven) a tak nedarilo sa

ale na 2-3 den bolo super :)

sice na ciernej som este nebol, ale skusil by som :) ale najskor by som sa nechal pripoistit :D len tak.. pre istotu :D

ojka - nijak :D ja som si ani nevsimol ze je mikulas, no ale tak aspon som Bastienovy prichystal mikulasa :D vo forme pecenovej dobrotky :) (jeho najoblubenejsie)

a krpec teraz chodi po celom priesore a cucha vzduch :D:D:D asi HLADA MIKULASA :D asi mu este nieco niekde skovam :))))

*inko

ja som na druhej strane rada ze som ziadneho prevleceneho cerveneho uja nestretla, akosi od detstva mi je divne ked ho vidim..vy ste sa nebali mikulasov?
no ja hrozne, este aj teraz :D

ale aka bifla prosim ta, to bola nahoda
no ved na vasej fakulte musi byt strasne vela kockatych :DD to si viem predstavit, sak hospodarska informatika :D a ty tiez musis tak dokonale ovladat PC?
a to vas intrak je taky schovany? no esteze ta mapa bola poruke..mali ste sa niekoho opytat..binghama alebo jajky :)

ojka

ja som prvý krát tak seriozne "zabludila" až v BA - v petržalke, ked sme s mapou v ruke hľadali so spolužiačkou náš intrák, ešte len to vám bola kovbojka a tí ľudia na nás kukali tiež tak trošku čudne :D

ojka

fuha, tak vás tam teda tiež dobre riedia na tých skúškach... //-:
hm, ja ak mám pravdu povedať, ja som ešte nikdy nedostala resp. ani nemala žiadny adventný kalendár :D jak je to možné? :D ale tak no, spolužiačky tvoje očividne vedia, čo majú radi, zo sladkého by asi pribrali :D
inkoooo, ty bifľa, že štipko.... ale tak každý korunka poteší, šikuľka (: mňa to štipko obišlo, lebo na našej katedre máme kopu kockáčov, na ktorých sa nehrabem (-:O
lost, a ty si ako mikulášoval? (;
hm, škoda, že nie som nebola včera "doma", po celom meste chodil mikuláš a postupne rozsvecoval celé mesto a na koniec i celé námestia s vianočným stromčekom ((-: alebo vo vedľajšej dedine zasa chodil mikuláš na koči so zapriahnutým bielým koníkom, to tiež mohlo vyzerať super...

*inko

no vidis lost, treba sa spoliehat na vlastny rozum, vsak ty ho mas celkom vycibreny :)
si si trufol len na modru? :) ajaj, aj to bolo60% lanovkou však? :D

lost

no v horach, to ide niekedy o zivot :)

"nezid z moderej! nezid z modrej! "

a prask to na ciernu :D

(modra = easy, cierna = hard trat, poznamka redackie) :D