Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
na sildisku ktore nepoznas? pohodaa, to nie je hanba :)
horsie je ked clovek zabludi vecer- cestou domov, len tak, si vykracujete, rozmyslate o vsetkom a zrazu hups, kde to som
alebo raz na vylete v slovenskom raji, na ture, mapa v ruke a celu cestu myslite na to "nezid z cervenej na zltu, nezid z cervenej na zltu" lebo sa dostanes do osady
noo a tak, tie ciganske deti boli celkom mile...iba cukriky pytali :D a potom nás nasmerovali správnym smerom :)
asi si dám ešte jednu skúšku pred vianocami, uvidím ako vyjde tá prvá... pominulé roky ju opakovalo 80 ludí zo 100
ja by som tiež chcela zajtra začať, ale mám tu kopu iných vecí, stále nás trápia s tým forexom
aj ja mám priemer 1,55 tiez nebude cerveny, ale dostala som stipko, heh, aspon nieco
takze ty najtazsou skuskou koncis, ja zacinam :)
ojka, tak uz teda viem preco som nic nedostala....leeebo vsetky veci putovali ojke, ale dostala som Hello Kitty kalendar, to ma podrz! :P a nejake cokoladky...a ja som zase podarovala knihu :)
spoluziacky sa flasami obdaruvali :D im viac netreba
noooo, moje mikulášske spolubývajúce si na mňa tiež spomenuli, takže niečo som si našla na nočnom stolu, niečo v skrini, niečo v čižme, niečo na botníku a neviem kde ešte :D a potom ovocie, z toho ja mám najväšiu radosť , mňam, mňam... (-:O a čo ty? nejaká dobrotka sa ti ušla? či bola len varecha a uhlie?
ale ked sa to tak vezme, varecha sa vždy zíde a uhlie je drahé, to je vzácne, takže tiež fajn :D
inko, ale čosi :D žiadne E-čka síce nemám, ale mám priemer už niečo nad 1,5 - tak z toho nič nebude.... a čo ty? ty áno? (:
noooo, tak to si mala skoro ako "zadarmo" započet, to je super (:
nooo, ale ešte sa neučím na tú skúšku, asi až od zajtra....lebo cez víkend zasa nič neurobím, keď idem zasa domov...takžeee, no, musím sa nejak posnažiť :D
a pred vianocami máš len hentu jednu skúšku? ja som si hodila jednu ešte na 21. 12... to bude taký môj vianočný darček, ak to spravím....
ale skôr mám strach z jedného iného predmetu... to bude "strach a hrúúúza" v januári... toho roku to prenáša cca 5O piatakov, teda vlastne z minulého roka a tak neboli pripustení ani k štátniciam... /-:
ojka a čo ti nadelil mikuláš? ty si musela mať plné čižmy
ojka tak predtermin? a uz sa aj ucis asi
ja som mala mat 19teho prvu skusku, ale posunula nam to uz na buduci stvrtok, a potom ostatne ani neviem ako mam rozvrhnute...tohto skuskoveho sa moc bojim, neviem ako ty:) doteraz som nejak nestresovala. odstrcila som tento semester skolu nabok, tak v podstate ani neviem co za duchaplne predmety ma cakaju
hmm..dneska to bola uplna fraska, excel, a tak...to ja mozem :)
a presne tak, napisala si to najlepsie ako si mohla a mas pokoj, ale stale mozes mat Acko alebo Bcko... ozaj, tahas aj na cerveny?
a tvoj zápočet ako? bol to nejaký "chutný" predmet aspoň?
inko, v pohode som, v pohode.... (:
no, moc so sebou nie som spokojná, ale mohlo to byť aj horšie (; na plný počet nemám aj tak vo zvyku chodiť (((-: ale tak bol to môj posledný zápočet za mnou, a už mi to je fuk, výsledok už nezmením, tak mi neostáva nič iné, len sa pripravovať na prvú skúšku, ktorá ma čaká v pondelok (:
ty máš už naplánované skúšky?
ahoj ojka, akurat som sa chcela spytat co je s tebou:)
lostovi sa mozno pokazila gps
oji, ako zapocet? ja som dnes jeden mala